Διάνα Ηλιούπολης-Απόλλων Χαλανδρίου 1-0: Παίκτης αποβάλλεται, ξεσπά σε λυγμούς κι οι αντίπαλοί του τον παρηγορούν

Διάνα Ηλιούπολης-Απόλλων Χαλανδρίου 1-0: Παίκτης αποβάλλεται, ξεσπά σε λυγμούς κι οι αντίπαλοί του τον παρηγορούν

bet365

Ενας παίκτης του Απόλλωνα Χαλανδρίου αποβλήθηκε μόλις στο 40' κι οι αντίπαλοί του βάζουν υποψηφιότητα για το fair play της χρονιάς, παρηγορώντας τον. Ο ξεχωριστός λόγος που δεν κράτησε τα δάκρυά του.

Ενα περιστατικό που αξίζει αναφοράς σημειώθηκε στην αναμέτρηση Διάνα Ηλιούπολης - Απόλλων Χαλανδρίου για τον 4ο όμιλο της Α' Αθηνών.

Το γκολ στο 92' έδωσε την πολύ δύσκολη νίκη για την Διάνα που κυνηγάει την πρώτη θέση ούσα στο -3 από την Ελπίδα Αγ. Αναργύρων.

Ωστόσο, το γεγονός στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε είναι αυτό που συνέβη στο 40'. Ο Τζάκσον Γιουνγί αποβάλλεται με 2 κίτρινες. Ξεσπάει σε λυγμούς κι οι αντίπαλοί του Κετσετζόγλου και Μπαρδάκης πάνε να τον παρηγορήσουν. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Ο λόγος που ο Καμερουνέζος δεν μπόρεσε να κρατήσει την απογοήτευσή του είναι ότι εκείνη τη μέρα θα τον έβλεπε live όλο του το χωριό στην πατρίδα του. Τελικά, μπόρεσαν να τον χαρούν λίγο.

Αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Στη στραβή σου, να μην είσαι μόνος! Κι ο Τζάκσον δεν ήταν μόνος. Είχε τη ζεστή αγκαλιά των αντιπάλων για παρηγοριά.

Το περιστατικό μπορείτε να τον δείτε στο 39':

 

Τελευταία Νέα