Άγιαξ: H Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Μπότου... φρέναρε τον «Αίαντα»

Άγιαξ: H Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Μπότου... φρέναρε τον «Αίαντα»

Άγιαξ: H Γκόου Αχέντ Ιγκλς του Μπότου... φρέναρε τον «Αίαντα»

bet365

H Γκόου Αχέντ Ιγκλς έμεινε όρθια μέσα στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», καθώς απέσπασε την ισοπαλία κόντρα στον Άγιαξ.

Ο Άγιαξ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η ομάδα του Τεν Χαχ μεσοβδόμαδα πήρε το «διπλό» στη Βεστφαλία κόντρα στη Ντόρτμουντ, παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο και προκρίθηκε στη φάση των «16» του UEFA Champions League.

Toν φορμαρισμένο «Αίαντα» ήρθε να... φρενάρει η Γκόου Αχέντ Ιγκλς του διεθνή με την Εθνική Ελπίδων μεσοεπιθετικού, Γιάννη Φοίβου Μπότου. Οι ψυχωμένοι «Αετοί» κατάφεραν να κρατήσουν στο μηδέν την καλύτερη επίθεση της Eredivisie και έφυγαν από τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0). Ο Άγιαξ είχε το 76% της κατοχής και έκανε 29 τελικές, όμως δεν κατάφερε να «διασπάσει» την άμυνα των φιλοξενούμενων και πλέον ισοβαθμεί με την Αϊντχόφεν με 27 βαθμούς, ενώ η Φέγενορντ έχει 25 βαθμούς με ένα παιχνίδι λιγότερο από τις άλλες δυο διεκδικήτριες του τίτλου.

Ο δανεικός από την ΑΕΚ, Γιάννης Φοίβος Μπότος ξεκίνησε βασικός σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού στο 5-3-2 των «Αετών» και αντικαταστάθηκε στο 62΄από τον Καρντόνα. O 20χρονος μεσοεπιθετικός μέχρι στιγμής μετράει 11 συμμετοχές στην Eredivisie, ενώ έχει σκοράρει δύο φορές, κόντρα σε Σπάρτα Ρότερνταμ και Τσβόλε.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα