Μπόχουμ - Άουγκσμπουργκ 5-4 (3-2): Πρόκριση στην ρώσικη ρουλέτα για Μπόχουμ, ασίστ ο Σταφυλίδης

Newsroom
Μπόχουμ - Άουγκσμπουργκ 5-4 (3-2): Πρόκριση στην ρώσικη ρουλέτα για Μπόχουμ, ασίστ ο Σταφυλίδης

bet365

Ελληνικό χρώμα είχε η πρόκριση της Μπόχουμ που επικράτησε στα πέναλτι 5-4 (2-2) της Άουγκσμπουργκ και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του γερμανικού Κυπέλλου. Ασίστ ο Σταφυλίδης, πέρασε αλλαγή στην παράταση ο Λαμπρόπουλος.

Με ελληνικό χρώμα βάφτηκε η πρόκριση της Μπόχουμ στους «16» του γερμανικού Κυπέλλου, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άουγκσμπουργκ στην διαδικασία των πέναλτι και να βρεθεί στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Πάντοβιτς στο 12΄ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κώστα Σταφυλίδη και άνοιξε το σκορ, με τον ίδιο παίκτη να βρίσκει για δεύτερη φορά δίχτυα και να γράφει το 2-0 (53΄).

Παρόλα αυτά μέσα σε δυο λεπτά η Άουγκσμπουργκ κατάφερε να επιστρέψει από την κόλαση, όταν αρχικά ο Όξφοντ μείωσε σε 2-1 (56΄) και λίγο αργότερα ο Βάργκας (58΄) διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ο τεχνικός στης Μπόχουμ αποφάσισε να ρίξει στη μάχη τον Λαμπρόπουλο στην παράταση (99΄), όμως τίποτα δεν άλλαξε στον έξτρα χρόνο με το ματς να οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και με πέντε εύστοχες εκτελέσεις (5-4) πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

Τελευταία Νέα