Παγκόσμιο κύμα στήριξης στον Τζος Κάβαλο, τον πρώτο ανοιχτά εν ενεργεία γκέι ποδοσφαιριστή

Newsroom
Παγκόσμιο κύμα στήριξης στον Τζος Κάβαλο, τον πρώτο ανοιχτά εν ενεργεία γκέι ποδοσφαιριστή

bet365

Κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι στέκονται στο πλευρό του Τζος Κάβαλο, του πρώτου, εν ενεργεία, ανοιχτά ομοφυλόφιλου ποδοσφαιριστή, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους.

Καθολικό κύμα στήριξης έχει δεχθεί από την ποδοσφαιρική κοινότητα ο 21χρονος Αυστραλός,Τζος Κάβαλο, ο πρώτος, εν ενεργεία, ποδοσφαιριστής που δηλώνει ανοιχτά πως είναι ομοφυλόφιλος.

Σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών με τίτλο «η αλήθεια του Τζος», ο άσος της Adelaide United αποκάλυψε τον σεξουαλικό του προσανατολισμό και πολύ σύντομα ομάδες από όλο τον κόσμο έσπευσαν να σταθούν στο πλευρό του.

Από τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι, μέχρι την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους, το μήνυμα του Καβάλο αναπαράχθηκε από κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους που δεν έμειναν αμέτοχοι σε αυτή την ιστορική στιγμή και τάχθηκαν υπέρ της διαφορετικότητας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα