Πρώην Περουβιανός παίκτης της Βέροιας: «Επρεπε να κλάψω για να με αφήσουν να φύγω»

Πρώην Περουβιανός παίκτης της Βέροιας: «Επρεπε να κλάψω για να με αφήσουν να φύγω»

Newsroom
Πρώην Περουβιανός παίκτης της Βέροιας: «Επρεπε να κλάψω για να με αφήσουν να φύγω»

bet365

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας, Χοσέ Μεντόσα Ζαμπράνο, αποκάλυψε στην πατρίδα του πως εξαπατήθηκε από τον σύλλογο όταν υπέγραψε το συμβόλαιό του το 2007.

Ενας Περουβιανός ποδοσφαιριστής έκανε αποκαλύψεις στην πατριδα του για τα όσα έζησε στην Ελλάδα, όταν το 2007 είχε έρθει για λογαριασμό της Βέροιας.

Ο Χοσέ Μεντόσα Ζαμπράνο, μίλησε στην «El Popular» στην πατρίδα του και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η τότε διοίκηση της Βέροιας τον εξαπάτησε με το συμβόλαιό του, αλλά και πως έφτασε στο σημείο να κλαφτεί για να μπορέσει να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα του εξωτερικού.

«Εφτασα το 2007 στη Βέροια μόνος μου και λίγο αργότερα ήρθε ο Λουίς Γουαδαλούπε, μου συνέβησαν απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα. Στις 24 Ιουλίου όταν έφτασα εκεί, ο πρόεδρος μου είπε να μην υπογράψω μέχρι να φτάσει. Το συμβόλαιο ήταν στα ελληνικά, αλλά υπήρχε ένας Βραζιλιάνος που ήξερε τη γλώσσα και μου είπε να βάλω την υπογραφή μου και όταν ήταν ένα δελτίο. Τον άκουσα ανόητα και υπέγραψα. Αλλά ξέρεις πόσα χρόνια ήταν το συμβόλαιο; Τίποτε λιγότερο από πέντε χρόνια. Όταν έφτασε ο εκπρόσωπος μου, τσακώθηκε με τον πρόεδρο», ανέφερε ο Μεντόσα.

«Τότε αγόρασα ένα λεξικό και έμαθα τα βασικά. Στην Ελλάδα είναι ένας άλλος κόσμος. Ίσως αυτή ήταν η μοίρα μου. Είχα προτάσεις από την Ουκρανία και τη Γερμανία, αλλά είχα πενταετές συμβόλαιο και για να φύγω, έπρεπε να κλάψω για να μπορέσω να φύγω» πρόσθεσε στην συνέντευξή του.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα