Γερο-Γιοβάισα: Ταξίδι σε Ρώμη και Λονδίνο

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Ταξίδι σε Ρώμη και Λονδίνο

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα σκέφτεται τις δύο αγαπημένες του ευρωπαϊκές πόλεις, τσέκαρε τα ματς του Europa League και επέλεξε να στηριχθεί για τα πονταρίσματα της ημέρας σε όσα θα γίνουν σε «Ολίμπικο» και Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Καλησπέρα καλοί μου φίλοι!

Όχι που θα έμενε ο Κριστιάνο με δεμένα χέρια μετά τα δυο γκολ του Μέσι! Σιγά που αυτός ο πεισματάρης που γκρινιάζει ακόμα κι όταν χάνει στο «κορόιδο» στην προπόνηση, θα άφηνε την Αταλάντα να περάσει τόσο εύκολα από το Μάντσεστερ, όσο φαινόταν στο πρώτο ημίχρονο.

Και εκεί που από τη μια χαιρόμαστε κι εμείς με όσα έχουμε σκεφτεί για τις στοιχηματικές μας επιλογές, δεν λέει το άτιμο να μας κάνει τη χάρη και μένουμε με το μισό ...

Όσο ο ήλιος φωτίζει αυτές τις μέρες, τόσο θα επιμένω και απόψε σκέφτηκα τις δύο πόλεις που αγαπώ φίλοι μου. Καλή η Μόσχα, το κρύο και η βότκα, καλή η Ελλάδα, η Αθήνα, το φαγητό, αλλά οι βόλτες σε Ρώμη και Λονδίνο με έχουν σημαδέψει...

Η Λάτσιο στο «Ολίμπικο» δεν έχει ηττηθεί από τον περασμένο Φλεβάρη και παράλληλα, η Μαρσέιγ έχει αποτύχει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα τελευταία 12 ματς του Europa League. Καλό το 1,78 για την απλή νίκη των Ρωμαίων, ακόμα καλύτερο το 3,30 για νίκη της ομάδας του Σάρι μαζί με γκολ και από τις δύο πλευρές στην αναμέτρηση.

Η Γουέστ Χαμ που φέτος αν μη τι άλλο φανερώνει πρόσωπο που κάνει τον κόσμο της ν' απολαμβάνει την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, υποδέχεται στο Λονδίνο την Γκενκ και φυσικά στόχος των «σφυριών» είναι η διατήρηση του απόλυτου στον όμιλο.

Μετά τις νίκες απέναντι σε Ντινάμο Ζάγκρεμπ και Ραπίντ Βιέννης, οι Λονδρέζοι θέλουν να επεκτείνουν την αρνητική επίδοση των Ελβετών που έχουν χάσει τα τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν και όλα τα καλά έχουν ένα τέλος, αξίζει να στηρίξει κανείς την συνέχιση των clean sheets για τη Γουέστ Χαμ στο ευρωπαϊκό γκρουπ, ειδικά από τη στιγμή που το ματς είναι εντός έδρας. Στο 2,15 η επιλογή για τη νίκη του αγγλικού κλαμπ δίχως να δεχθεί τέρμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα