Γερο-Γιοβάισα: Ο Κριστιάνο απαντάει στα γκολ του Μέσι

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Ο Κριστιάνο απαντάει στα γκολ του Μέσι

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα μετά το 1/2 της Τρίτης επανέρχεται και αυτή φορά δεν θα ζητήσει άμυνα, όπως θα έπρεπε να συμβεί με την Παρί, αλλά επίθεση για σημερινά πονταρίσματα.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Την Ρεάλ φοβόμουν, να σας πω την αλήθεια, από αλλού το βρήκα όμως. Η Παρί δεν μπορούσε να κρατήσει το προβάδισμα στο ημίχρονο για να γελάσει το χειλάκι μας από χθες. Αυτός ο διάολος ο Ανχελίνο δεν σταματάει με τίποτα από αριστερά!

Κι αφού ο Μέσι το πήρε πάνω του πετυχαίνοντας δυο γκολ κόντρα στη Λειψία, νομίζετε θα καθίσει ο Κριστιάνο με σταυρωμένα τα χέρια απόψε με την Αταλάντα; Αμ δε!

Η Γιουνάιτεντ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη. Ο CR7 το έδειξε με το μήνυμά του μέσω social media και κατέστησε σαφές πόσο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και πόσο θα το κυνηγήσουν οι παίκτες του Σόλσκιερ. Η Αταλάντα είναι από τις πιο παραγωγικές ομάδες της Serie A τις τελευταίες πέντε σεζόν.

Φέτος έχει πετύχει 14 τέρματα, με Over 2,5 στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Μέχρι στιγμής, το κλαμπ από το Μπέργκαμο έχει αποτύχει να σκοράρει μονάχα σε ένα παιχνίδι! Όμως, το 1,75 της νίκης της Γιουνάιτεντ δεν το παραβλέπεις...

Η Βιγιαρεάλ έχει μείνει στο 0-0 σε τέσσερις από τις 8 αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Στο «Ολντ Τράφορντ» ηττήθηκε την τελευταία στιγμή με σκορ 2-1 από το γκολ του Κριστιάνο, ενώ, στην LaLiga το «κίτρινο υποβρύχιο» ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την Οσασούνα στο τελευταίο ματς.

Οι δυσκολίες της ομάδας του Ουνάι Έμερι δίνει... κάτι στην επιλογή του Under 2,5 τέρματα σε απόδοση 2,10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα