Βραζιλία: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον ποδοσφαιριστή που κλώτσησε διαιτητή στο κεφάλι (vid)

Newsroom
Βραζιλία: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στον ποδοσφαιριστή που κλώτσησε διαιτητή στο κεφάλι (vid)

bet365

Αντιμέτωπος με σοβαρή κατηγορία ο Γουίλιαμ Ριμπέιρο.

Με την κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας βρίσκεται κατηγορούμενος ο Γουίλιαμ Ριμπέιρο, ο ποδοσφαιριστής που κλώτσησε με μένος διαιτητή στο κεφάλι σε αγώνα πρωταθλήματος στην Βραζιλία.

Ο Ριμπέιρο ήταν έξαλλος επειδή δεν του δόθηκε ένα φάουλ και άρχισε να κλωτσά με μανία τον διαιτητή ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος αναίσθητος.

Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη, ενώ ο διαιτητής μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Σάο Πάολο, για να πάρει εξιτήριο χθες το απόγευμα.

Ο ποδοσφαιριστής όμως βρίσκεται σε μεγάλους μπελάδες καθώς διώκεται ποινικά με σοβαρή κατηγορία και πλέον αναμένεται να οριστεί η δίκη του.

«Η επίθεσή του ήταν πολύ δυνατή και βίαιη. Δεν είχε καν την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον εαυτό του ο διαιτητής» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Βινίσιους Ασούνο.
Προς το παρόν ο ποδοσφαιριστής παραμένει κρατούμενος έως ότου ο δικαστής αποφασίσει αν θα προφυλακιστεί ή αν θα αφεθεί ελεύθερος μέχρι την δίκη.

Η ομάδα του από το Σάο Πάολο τερμάτισε το συμβόλαιό του, κάνοντας λόγο για «ένα από τα πιο θλιβερά περιστατικά στην ιστορία» του, σε ανακοίνωσή του.

Το ματς που διεκόπη μετά τον ξυλοδαρμό, θα συνεχιστεί την προσεχή Τρίτη με άλλον διαιτητή.

 

Τελευταία Νέα