Άγιαξ - Ουτρέχτη 0-1: Με Δουβίκα «τσάκισε» το αήττητο του Αίαντα που είχε 37-2 γκολ στη σεζόν! (vid)

Newsroom
Άγιαξ - Ουτρέχτη 0-1: Με Δουβίκα «τσάκισε» το αήττητο του Αίαντα που είχε 37-2 γκολ στη σεζόν! (vid)

bet365

Τεράστια έκπληξη από την Ουτρέχτη με βασικό τον Τάσο Δουβίκα, νικώντας 1-0 τον ασταμάτητο Άγιαξ στο Άμστερνταμ (37-2 διαφορά τερμάτων στη σεζόν) και βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των 15 αγώνων εντός έδρας!

«Ποιος θα σταματήσει τον Άγιαξ;», ήταν το φετινό ερώτημα που γινόταν όλο και εντονότερο, αφού η ομάδα του Έρικ Τεν Χάαχ σάρωνε στην Eredivisie και στο Champions League, μετρώντας συνολικά 37 γκολ υπέρ και μόλις δύο κατά σε εννέα επίσημα ματς. Η απάντηση, όμως, αποδείχθηκε η Ουτρέχτη. Με τον Τάσο Δουβίκα βασικό και στα 90', οι φιλοξενούμενοι έκαναν το «μπαμ», κράτησαν τον Αίαντα στο μηδέν για πρώτη φορά φέτος και χάρη σε υπέροχο σουτ του Βάρμερνταμ στο 77' έφυγαν θριαμβευτές από τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» (0-1), βάζοντας έτσι τέλος στο αήττητο εντός έδρας σερί που μετρούσαν οι πρωταθλητές Ολλανδίας για 15 αγώνες, από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Μάλιστα, με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Έλληνα διεθνή πιστοποίησε ότι πάει για μεγάλα πράγματα φέτος, αφού στρογγυλοκάθισε στη 2η θέση, μειώνοντας στο -2 τη διαφορά της από τον πρωτοπόρο Άγιαξ.

Ασίστ ο Παυλίδης, άνετη τριάρα η Άλκμααρ

Μετά την πεντάρα επί των Γκόου Αχέντ Ιγκλς, η Άλκμααρ πήρε τα πάνω της και επιβλήθηκε χωρίς πρόβλημα της Καμπούρ εκτός έδρας, με τον έτερο Έλληνα φορ της Eredivisie, Βαγγέλη Παυλίδη εν δράσει. Ο πρώην παίκτης της Βίλεμ έδωσε την 4η ασίστ του στο φετινό πρωτάθλημα (έχει και ένα γκολ), για το 3-1 του Τζόρντι Κλάσι στο 60', που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Τελευταία Νέα