G-Betting: Νίκη του Βόλου και εύκολα ο Άρης

G-Betting: Νίκη του Βόλου και εύκολα ο Άρης
Οι προβλέψεις της G-Betting για την πρώτη ημέρας για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Φτάσαμε στην 5η αγωνιστική της Super League Interwetten και η αυλαία της ανοίγει σήμερα Σάββατο, με δύο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

βολοσ

Το πρώτο ματς της ημέρας είναι στις 16:00 στον Βόλο, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι μετά την βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό με 5-1 στην Λεωφόρο, θέλουν να ξαναδείξουν το πρόσωπο που τους είχε επιτρέψει να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σε αυτή τους την προσπάθεια όμως, δεν θα έχουν ούτε τώρα τον Σωτήρη Νίνη.

Την ίδια ώρα, οι Αρκάδες που με δύο βαθμούς σε 4 ματς, ψάχνουν την πρώτη τους νίκη φέτος, θα έχουν κανονικά τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο και Ριέρα, όχι όμως τον Αλί Μπαμπά και τους Καπίγια, Τιλίκα. Με βάση την εικόνα που είχαν δείξει οι Βολιώτες μέχρι στιγμής, θα επιλέξουμε τον άσο με απόδοση 2.80

αρησ

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, που ξεκινάει στις 20:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Άρης φιλοξενεί τον Απόλλων Σμύρνης. Οι γηπεδούχοι μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, έχουν πάρει δύο σημαντικές νίκες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, δείχνοντας οτι έχουν βρει τα... πατήματά τους. Θα έχουν όμως πολλές απουσίες, καθώς οι Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Γκάμα, Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε δεν θα είναι στην διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι που βρίσκονται στην τελευταία της βαθμολογίας με ένα πόντο, δεν υπολογίζουν τους Τσιλούλη που είναι εκτός λόγω καρτών, αλλά και τους Βέρχουλστ, Ράιλι.

Σε αυτό το παιχνίδι το χάντικαπ 1-0 για τον Άρη, δίνει 2.40.

Oι επιλογές της G-Betting

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΡΗΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.