Σίμος: «Με προσήλωση στο πλάνο μας μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Σίμος: «Με προσήλωση στο πλάνο μας μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

Δημήτρης Τομαράς
Σίμος: «Με προσήλωση στο πλάνο μας μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας»

bet365

Η προσήλωση στο πλάνο, είναι κατά τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Σίμο, κομβικός παράγοντας για την Εθνική Ελπίδων στους επερχόμενους αγώνες με Λευκορωσία και Κύπρο.

Ο μεγαλύτερος βαθμός ετοιμότητας, ο ενθουσιασμός των ποδοσφαιριστών και η προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, είναι κατά τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Σίμο οι παράγοντες επιτυχίας της Εθνικής Ελπίδων στους επερχόμενους εκτός έδρας αγώνες με Λευκορωσία και Κύπρο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Εθνικής U21 μίλησε για τα δύο επόμενα επίσημα παιχνίδια με αφορμή την κλήση των ποδοσφαιριστών λέγοντας στο site της ΕΠΟ: «Επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση με δύο ακόμη σημαντικά εκτός έδρας ματς, στη Λευκορωσία και στην Κύπρο και ο στόχος μας είναι να έχουμε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και καλύτερη απόδοση από τους αντίστοιχους αγώνες του προηγούμενου μήνα.

Υπάρχει αισιοδοξία, η οποία πηγάζει αφενός από το γεγονός ότι σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα είναι περισσότεροι οι παίκτες μας οι οποίοι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους και αφετέρου από τον ενθουσιασμό που έχουμε κάθε φορά που εκπροσωπούμε τη χώρα μας. Με δεδομένα τα παραπάνω, πιστεύω ότι επιδεικνύοντας την ανάλογη προσήλωση στο αγωνιστικό μας πλάνο μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Βλέπουμε τους αγώνες ξεχωριστά και πηγαίνουμε βήμα-βήμα. Αυτό σημαίνει ότι συγκεντρωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τη Λευκορωσία, αυτό έχουμε τώρα στο μυαλό μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα