ΕΠΟ: Ο Γιαννακόπουλος αντικατέστησε τον Φιλόπουλο στο Διαιτητικό

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Ο Γιαννακόπουλος αντικατέστησε τον Φιλόπουλο στο Διαιτητικό

bet365

Το Εφετείο Αθηνών ενημέρωσε την ΕΠΟ για την αλλαγή του Φιλόπουλου με τον Γιαννακόπουλο για το Διαιτητικό Δικαστήριο μετά το σχετικό αίτημα που είχε γίνει.

Μετά την τοποθέτηση του Μάκη Γκαγκάτση μέσω της Γ.Σ. της ΕΠΟ είχε αποφασιστεί να σταλεί έγγραφο εξαίρεσης του δικαστή Φιλόπουλου από την Ομοσπονδία, όπως και έγινε. Πρόκειται για τον άλλοτε πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτη Φιλόπουλο. Το όνομά του βρέθηκε ξανά στις λίστες για τα ποδοσφαιρικά δικαιοδοτικά όργανα, προκαλώντας την αντίδραση του Μάκη Γκαγκάτση εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το αποτέλεσμα ήταν μέσω της Γ.Σ. να αποφασιστεί να σταλεί έγγραφο εξαίρεσης του Φιλόπουλου προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης. Τελικώς το Εφετείο Αθηνών ενημέρωσε την ΕΠΟ πως ο Γιαννακόπουλος αντικαθιστά τον Φιλόπουλο στο Διαιτητικό.

Οι σχετικές αποφάσεις της ΕΠΟ:

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Να δηλωθεί ενδιαφέρον στην UEFA για τη διεξαγωγή στην Ελλάδα του τελικού αγώνα του Europa Conference League 2023.

Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του καταστατικού της Super League 1.

Εγκρίθηκε ο κανονισμός παρατηρητών αγώνων Super League 2.

Εγκρίθηκε ο κανονισμός επιτήρησης ΠΑΕ Super League 2, οι οποίες προέρχονται από την Football League και δεν είχαν υποχρέωση κατάθεσης φακέλων αδειοδότησης.

Εξουσιοδοτήθηκε η Επιτροπή Διοργανώσεων να ορίσει νέα ημερομηνία διενέργειας της κλήρωσης του αγωνιστικού προγράμματος Γ’ Εθνικής, καθώς και έναρξης της διοργάνωσης.

Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής για την οριστική διευθέτηση οφειλών της ΕΠΟ προς Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, η οποία θα αποτελείται από τους κ. Τζαφέρη, Μπουχλαριώτη, Δανιήλ.

Κατόπιν σχετικής απόφασης των μελών της πρόσφατης Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ και συνακόλουθου αιτήματος προς το υπουργείο Δικαιοσύνης, το Εφετείο Αθηνών ενημέρωσε για την αντικατάσταση του κ. Παναγιώτη Φιλόπουλου από τον πρόεδρο Εφετών Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα