Πώς θα κερδίσεις πλούσια δώρα στο Fantasy του Gazzetta

Newsroom
Πώς θα κερδίσεις πλούσια δώρα στο Fantasy του Gazzetta
Το πρωτάθλημα ξεκίνησε όπως και το Gazzetta Fantasy Challenge, μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και να οδηγήσετε την ομάδα σας στην κορυφή, προκειμένου να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Για να καταφέρετε όμως να είστε ο νικητής του Super League Fantasy Challenge, θα πρέπει να δημιουργήσετε μία ισχυρή ομάδα, η οποία να σας δίνει πόντους μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής. Στη διάθεσή σας έχετε 50 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ και με αυτά τα χρήματα μπορείτε να ενισχύσετε το σύνολό σας, προκειμένου στο φινάλε της σεζόν να κατακτήσετε την κορυφή.

Μεταγραφές

Θα έχετε στη διάθεσή σας 50 μεταγραφές για να χρησιμοποιήσετε στη σεζόν. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να αντικαταστήσετε τους τραυματίες, τιμωρημένους αλλά και παίκτες που δεν βοηθάνε για να πάρετε το μάξιμουμ των πόντων από τις επιλογές σου.

Σε κάθε γύρο έχετε όριο 5 μεταγραφών. Η εβδομάδα θα τρέχει από την Τρίτη μέχρι την Δευτέρα και μεταγραφές θα μπορείτε να κάνετε μετά τα μεσάνυχτα κάθε Δευτέρας.

Τα δώρα

Για το fantasy της Super League Ελλάδας, υπάρχουν φανταστικά βραβεία για να κερδίσετε. Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε δύο περιόδους μέσα στη σεζόν - τέλος Δεκέμβρη για τον «πρωταθλητή χειμώνα» και μετά ξανά στο τέλος της σεζόν.

Κατάταξη βραβείων για “πρωταθλητή Χειμώνα”

  1. iPAD Air
  2. PlayStation 5
  3. 3ήμερο ταξίδι

Τελική κατάταξη βραβείων

  1. iPad Air
  2. PlayStation 5
  3. LG TV 55”
 

Τελευταία Νέα