Πελέ: Ξανά στην εντατική μετά το εξιτήριο, για προληπτικούς λόγους γράφουν στη Βραζιλία

Newsroom
Πελέ: Ξανά στην εντατική μετά το εξιτήριο, για προληπτικούς λόγους γράφουν στη Βραζιλία

bet365

Λίγες μέρες αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο Πελέ διακομίστηκε εκ νέου σε μονάδα εντατικής θεραπείας, με τα βραζιλιανικά Μέσα να κάνουν λόγο για προληπτικό μέτρο μετά την επέμβαση στο παχύ έντερο παρά για επιδείνωση της υγείας του.

Στην εντατική βρίσκεται ξανά ο Πελέ, τέσσερις μέρες αφότου πήρε εξιτήριο έχοντας υποβληθεί επιτυχημένα σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση όγκου από το παχύ έντερο. Τα βραζιλιανικά Μέσα μεταδίδουν ότι ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου διακομίστηκε εκ νέου στο νοσοκομείο, με τις πρώτες πληροφορίες, πάντως, να κάνουν λόγο για προληπτικό μέτρο παρακολούθησης κι όχι για επιδείνωση της υγείας του.

Η απόφαση φέρεται να ελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (16/9) από τους γιατρούς που τον επιβλέπουν, με την πρόθεση να μη ρισκάρουν την κατάστασή του λίγες μέρες μετά την επιτυχημένη επέμβαση. Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο «Βασιλιάς» αισθάνεται καλά και μέχρι νεωτέρας δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αν και οι εκπρόσωποί του δεν πρόκειται να προβούν σε κάποια περαιτέρω ανακοίνωση για τους λόγους της νοσηλείας του.

Την Πέμπτη, μάλιστα, ο 80χρονος Πελέ είχε στείλει το πιο αισιόδοξο μήνυμα στους θαυμαστές του, λέγοντας ότι είναι έτοιμος να παίξει μπάλα για ένα ακόμα 90λεπτο!

 

Τελευταία Νέα