Τριανταφυλλόπουλος: Γίνεται ηγέτης στην Πόγκον Στσζεζίν

Κώστας Ζάλιαρης
Τριανταφυλλόπουλος: Γίνεται ηγέτης στην Πόγκον Στσζεζίν

bet365

Είναι τέτοια πλέον η επίδραση που έχει προς τους συμπαίκτες και την ομάδα του, που ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αρχίζει να γίνεται μια ηγετική μορφή στ' αποδυτήρια της Πόγκον Στσζεζίν.

Ο χαρακτήρας του, το πολύ έντονο ταπεραμέντο του και η ... τρέλα που κουβαλάει, κάνουν τον «Τριάντα» να έχει ξεχωρίσει στην πολωνική ομάδα.

Ο Έλληνας αμυντικός έχει βρει έναν σύλλογο στον οποίο απολαμβάνει την παρουσία του και βλέπει να δικαιώνεται για την επιλογή του, φτάνοντας πλέον σε σημείο να είναι εκείνος που μιλάει στους συμπαίκτες του για να τονώσει το ηθικό στ' αποδυτήρια.

Όπως ανέφερε ο ίδιος: «Και στην Ελλάδα συνήθιζα να εμψυχώνω τους συτμπαίκτες μου, αλλά με τον συγκεκριμένο τρόπο το έκανα πρώτη φορά.

Ο αρχηγός μας, ο Μπένεντικτ, μου ζήτησε να πω ορισμένες κουβέντες μπροστά σε όλους στ' αποδυτήρια και προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED