Οι τρεις πρώτοι «προπονητές» που οδηγούν την κούρσα στο Fantasy του Gazzetta

Newsroom
Οι τρεις πρώτοι «προπονητές» που οδηγούν την κούρσα στο Fantasy του Gazzetta
Η Super League Interwetten ξεκίνησε, όπως και το Fantasy Challenge στο Gazzetta, μέσω του οποίου μπορείς στο τέλος να κερδίσεις πλούσια δώρα.

Το όνειρο των περισσότερων ανδρών ανά τον κόσμο είναι να γίνουν ποδοσφαιριστές. Πολλοί όμως δεν το κατάφεραν κι αποφάσισαν να το… γυρίσουν στην προπονητική. Ακόμα και μέσω του διαδικτύου. Πώς;

Τώρα μέσω του Super League Fantasy στο Gazzetta, μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα και να κουμαντάρετε την ομάδα σας στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έχει ήδη αρχίσει!

Η σέντρα στο ελληνικό πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε και μαζί με αυτήν, ξεκίνησε και η κούρσα στο Super League Fantasy στο Gazzetta.

Ποιος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει έως τώρα στο πρωτάθλημα και ποιος προηγείται στην κατάταξη με την ομάδα που έχει δημιουργήσει.

Στην κορυφή συναντάμε τον Ιωάννη Κορομηλά με την ομάδα «Polopikoki» με 61 πόντους. Για τη βασική του ενδεκάδα έχει επιλέξει αρκετούς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως τους Διούδη, Χουανκάρ, Κώτσιρα, Βέλεθ, Πέρεθ, Πασκάλ, Σάρλια και Καρλίτος με τους Τσούμπερ, Μπαρτόλο και Μουνάφο να συμπληρώνουν την ομάδα του.

op

Ακολουθεί στη βαθμολογία ο Σπύρος Ψαρράς με 2 βαθμούς λιγότερους, με την ομάδα «Δράκοι FC», η οποία αποτελείται από τους Στάκνοβιτς, Σούντγκρεν, Βέλεθ, Χουανκάρ, Βαρέλα, Μπαρτόλο, Πέρεθ, Τσούμπερ, Καμαρά, Καρλίτο και Τομ βαν Βερτ.

dra

Τους ίδιους βαθμούς στο Super League Fantasy στο Gazzetta είναι ο Κωνσταντίνος Νικολαϊδης με την ομάδα «Gadem City». Για την ενδεκάδα του έχει επιλέξει τους, Κρίστινσον, Μπράμπεκ, Φαμπιάνο, Ανδρούτσο, Παπασταθόπουλο, Μπερτόγλιο, Ντιαγιέ, Τσούμπερ, Μπαρτόλο, Καρλίτος και Κόντε.

ga

Μην ξεχνάτε ότι για το fantasy της Super League Ελλάδος, υπάρχουν φανταστικά βραβεία για να κερδίσετε. Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε δύο περιόδους μέσα στη σεζόν - τέλος Δεκέμβρη για τον «πρωταθλητή χειμώνα» και μετά ξανά στο τέλος της σεζόν.

NEWS FEED