Στίβεν Ζούμπερ: Πώς ο γάμος του το 2015 συνδέεται με το… σκάνδαλο διαφθοράς της FIFA

Κώστας Ευθυμιάδης
Στίβεν Ζούμπερ: Πώς ο γάμος του το 2015 συνδέεται με το… σκάνδαλο διαφθοράς της FIFA

bet365

Ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, Στίβεν Ζούμπερ στην σημαντικότερη ημέρα της ζωής του βρέθηκε στον ίδιο χώρο όπου έγιναν συλλήψεις για το μεγαλύτερο σκάνδαλο διαφθοράς στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Στίβεν Ζούμπερ εκτός από τις... ασίστ του, που φαίνεται πως μεταξύ άλλων έκαναν την ΑΕΚ να προσπαθεί να κινηθεί για την απόκτησή του, έχει και αρκετές ιστορίες που θα μπορούσε να διηγηθεί εκτός αγωνιστικών χώρων. Οπως ο… γάμος του.

Ενας γάμος που κύλησε μια χαρά, αλλά το βράδυ, στον χώρο όπου έγινε το γλέντι της οικογένειάς του και της τότε συζύγου του, Μαριάνα Βάσοβιτς, έγιναν και κάποιες... συλλήψεις.

Οι συλλήψεις δεν είχαν να κάνουν με τους καλεσμένους του, αλλά με την FIFA!

Το σκάνδαλο της FIFA και οι συλλήψεις στο Baur Au Lac

Ο Ζούμπερ είχε οργανώσει το γλέντι και την παραμονή του τη νύχτα της 27ης Μαΐου του 2015 στο πολυτελές ξενοδοχείο Baur Au Lac στη Ζυρίχη.

Στο ίδιο ξενοδοχείο η FIFA ετοιμάζονταν για το ετήσιο συνέδριό της, με κύριο θέμα την εκλογή νέου προέδρου. Την ώρα που ο Ζούμπερ και η σύζυγός του γλεντούσαν για τον γάμο τους, σε έναν άλλο χώρο του ξενοδοχείου επτά παράγοντες της FIFA συνελήφθησαν με τις κατηγορίες απάτης, διαφθοράς και ξέπλυμα χρήματος. Ανάμεσά τους θα ήταν και ο τότε πρόεδρος της FIFA, Zεπ Μπλάτερ, ο οποίος τελικά τον Σεπτέμβριο βρέθηκε με δύο κατηγορίες εις βάρος του για την υπόθεση.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ζούμπερ και η γυναίκα του δεν πήραν… χαμπάρι του τι συνέβαινε κάτω από την μύτη τους, με την Μαριάνα να αναφέρει την επόμενη ημέρα πως έμαθαν ότι έγιναν συλλήψεις από τα ΜΜΕ…

Για την ιστορία, το ζευγάρι χώρισε τον Οκτώβριο του 2020...

 

Τελευταία Νέα