Πρόεδρος Τανζανίας: «Οι παίκτριες της Κ23 έχουν επίπεδο στήθος και μοιάζουν με άντρες»

Βασίλης Τεμπέλης
Πρόεδρος Τανζανίας: «Οι παίκτριες της Κ23 έχουν επίπεδο στήθος και μοιάζουν με άντρες»

bet365

Η πρόεδρος της Τανζανίας, Σαμία Σουλούχου Χασάν, προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις της για τη θηλυκότητα των παικτριών της Κ23 της εθνικής ομάδας της χώρας.

Σάλο έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της Σαμία Σουλούχου Χασάν στο BBC. Η 61χρονη πρόεδρος (πρώτη γυναίκα που φθάνει στο ανώτατο αξίωμα) της Τανζανίας αμφισβήτησε τη θηλυκότητα των παικτριών της Κ23 της εθνικής ομάδας της χώρας.

Υποστήριξε χαρακτηριστικά ότι δεν είναι ελκυστικές και πως «ειδικά αυτές που έχουν επίπεδο στήθος, θα νομίζει κανείς πως είναι άντρες».

«Αν φέρουμε εδώ τις παίκτριες, ειδικά αυτές που έχουν επίπεδο στήθος, θα νομίζει κανείς πως είναι άντρες. Δεν είναι ελκυστικές για τους άντρες που θέλουν να παντρευτούν. Πολλές είναι παντρεμένες, όμως έτσι όπως είναι αυτές, ο γάμος είναι ένα όνειρο», δήλωσε η πρόεδρος της Τανζανίας», τόνισε η Σαμία Σουλούχου Χασάν προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις στα social media.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED