Σαν Λορέντζο: Ληστεία στο μουσείο της, εκλάπησαν ιστορικές κούπες του κλαμπ (pics)

Σαν Λορέντζο: Ληστεία στο μουσείο της, εκλάπησαν ιστορικές κούπες του κλαμπ (pics)

bet365

Ληστές διέρρηξαν το μουσείο της Σαν Λορέντζο, «Jacobo Urso» και αφαίρεσαν από την τροπαιοθήκη τρεις πολύ σημαντικές κούπες της ιστορίας της.

Θύματα ληστείας έπεσαν οι άνθρωποι που λειτουργούν το μουσείο της Σαν Λορέντζο «Jacobo Urso», χάνοντας τρεις ιστορικές κούπες από το παλμαρέ του συλλόγου.

Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του κλαμπ, όλα άρχισαν όταν έφτασαν στο μουσείο που βρίσκεται έξω από το γήπεδο της ομάδας με σκοπό να διαλέξουν μερικά τρόπαια για να τα εκθέσουν στα γραφεία του συλλόγου. Ωστόσο, βρήκαν παραβιασμένη την είσοδο του μουσείου, με τους ληστές να την έχουν φράξει από μέσα και να είναι αδύνατον να εισέλθουν.

Οι τρεις κούπες αντιστοιχούσαν στο Κύπελλο Τιμής του 1936, τη δεύτερη θέση στο Copa Campeonato του 1936 και το ένα από τα 15 πρωταθλήματα της ομάδας στην Primera Division από το 1946. Τα τρία τρόπαια ήταν από ασήμι και όπως δήλωσαν οι άνθρωποι της ομάδας, η ζημιά από την κλοπή τους είναι ανυπολόγιστη σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο.

Τελικά οι άνθρωποι του κλαμπ βρήκαν τρόπο να μπουν μέσω του ανελκυστήρα του γηπέδου και δεν άργησαν να παρατηρήσουν ότι έλειπαν τρόπαια. Οι ληστές, μάλιστα, προσπάθησαν να κλέψουν και την τηλεόραση plasma που ήταν κρεμασμένη στον τοίχο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

«Με πολύ βαθύ πόνο καλούμαστε να ενημερώσουμε τους φίλους των Αθουλγκράνα ότι σημειώθηκε ληστεία στο μουσείο μας, για δεύτερη φορά κι εκλάπησαν τρόπαια τεράστιας αγωνιστικής και οικονομικής αξίας. Μια ζημιά ανεπανόρθωτη που πληγώνει την ιστορία του αγαπημένου μας συλλόγου».

Μαζί με την ανακοίνωση, το κλαμπ επισύναψε και τις φωτογραφίες των τροπαίων που εκλάπησαν, με τη λεζάντα «τα τρόπαια που από σήμερα θα βλέπουμε μόνο στις φωτογραφίες». Πέρα από τα τρία που αναφέρθηκαν παραπάνω, συμπεριέλαβαν και αυτό του πρωταθλήματος του 1933, που είχε επίσης κλαπεί παλαιότερα.

Σαν Λορέντζο - Τρόπαια

Photo Credits: Jacobo Urso Museum

 

Τελευταία Νέα