Μπραν: Έδιωξε έναν παίκτη και έστειλε τελευταία προειδοποίηση σε άλλους 10 για το σεξ πάρτι στο γήπεδο!

Βασίλης Τεμπέλης
Μπραν: Έδιωξε έναν παίκτη και έστειλε τελευταία προειδοποίηση σε άλλους 10 για το σεξ πάρτι στο γήπεδο!

bet365

Η Μπραν έδιωξε έναν παίκτη - τον 28χρονο Κρίστοφερ Μπάρμεν - και έστειλε τελευταία προειδοποίηση σε άλλους δέκα που συμμετείχαν σε σεξ πάρτι στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της.

Το σεξ πάρτι, στο οποίο συμμετείχαν 12 παίκτες της Μπραν, συνεχίζει να προκαλεί ισχυρές μετασεισμικές δονήσεις στα θεμέλια της νορβηγικής ομάδας. Με απόφαση της διοίκησης παρελθόν από το ρόστερ αποτελεί ένας παίκτης - ο 28χρονος μέσος Κρίστοφερ Μπάρμεν ως «εγκέφαλος» του πάρτι - ενώ ένας ακόμη - o 32χρονος Δανός τερματοφύλακας, Μίκελ Άντερσεν - αποχώρησε οικειοθελώς.

Στους υπόλοιπους δέκα εστάλη τελευταία προειδοποίηση. Το σεξ πάρτι διοργανώθηκε στις 10 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της ομάδας στο Μπέρχεν. Σχεδόν όλη η ομάδα αποδοκιμάστηκε στην εντός έδρας νίκη (3-2) επί της Σάντεφιορντ τον Δεκαπενταύγουστο, ενώ τα πράγματα έγιναν χειρότερα μετά την εκτός έδρας ήττα (3-1) το Σάββατο (21/8) από τη Σρόμγκοντσετ.

Οι 12 συνολικά συμμετέχοντες - οι 10 που έλαβαν την τελευταία προειδοποίηση, ο Κρίστοφερ Μπάρμεν και ο Μίκελ Άντερσεν - πήγαν στο γήπεδο υπό τη συνοδεία επτά γυναικών. Οι κάμερες ασφαλείας τους συνέλαβαν σε σκηνές σεξ τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια.

Η νορβηγική ομάδα σε επίσημη ανακοίνωσή της κάνει λόγο για παραβίαση του εσωτερικού κανονισμού, καθώς και τον περιορισμών του κορονοϊού. Ο Μίκελ Άντερσεν, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς, κατήγγειλε απειλές από οπαδούς της Μπραν.

Η Μπραν είναι ουραγός στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 10 βαθμούς στα πρώτα 16 ματς.

Photo credits: Brann Twitter

 

Τελευταία Νέα