Συνάντηση του προεδρείου της ΕΠΟ με Γεραπετρίτη για αθλητικό Νόμο και Ολιστική

Συνάντηση του προεδρείου της ΕΠΟ με Γεραπετρίτη για αθλητικό Νόμο και Ολιστική

bet365

Αισιοδοξία προκύπτει στις τάξεις της ΕΠΟ μετά τη συνάντηση που έγινε με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν την Τρίτη υπήρξε συνάντηση με Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τους Θοδωρή Ζαγοράκη (πρόεδρο ΕΠΟ), Παναγιώτη Δημητρίου (αναπληρωτή πρόεδρο ΕΠΟ) και Στέργιο Αντωνίου (Α' αντιπρόεδρο ΕΠΟ). Τα βασικά θέματα συζήτησης είχαν να κάνουν με την Ολιστική Μελέτη και κυρίως με τον αθλητικό Νόμο.

Από τις επαφές που έγιναν στην ΕΠΟ αισιοδοξούν πως θα υπάρξουν λύσεις σε όλα όσα την απασχολούν, όπως το... μπλοκάρισμα κάθε ενέργειας στα σωματεία που δεν έχουν εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ, που περιλαμβάνει αποκλεισμούς κάθε είδους (από αγωνιστικό μέχρι οικονομικό). Υπήρχε δε η πληροφορία πως επί τάπητος τέθηκε και το ζήτημα των εκλογών των Ενώσεων αλλά και των σωματείων και το να γίνονται σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟ και όχι τον αθλητικό Νόμο. Πάντως ένα θέμα που σίγουρα... καίει την ΕΠΟ είναι το μητρώο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NEWS FEED