Αλεξανδρής: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Αμάρυνθο»

Αλεξανδρής: «Χαρούμενος που επέστρεψα στην Αμάρυνθο»

bet365

Στο τιμόνι του Αμαρυνθιακού επέστρεψε ο Αλέκος Αλεξανδρής. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει ήδη προετοιμασία με την ομάδα της Εύβοιας, η οποία στοχεύει ψηλά για φέτος.

Ο ίδιος δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του για την επιστροφή του στην ομάδα. Ο Αλεξανδρής χαρακτηριστικά δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στον Αμαρυνθιακό. Αισθάνομαι ωραία εδώ και οι άνθρωποι της διοίκησης έχουν βοηθήσει τα μέγιστα σε αυτό. Έχουμε υψηλούς στόχους για εφέτος, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε αυτό και μέσα στο γήπεδο. Και αυτό θα γίνει μόνο με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα τα καταφέρουμε».

Ο Αμαρυνθιακός για φέτος έχει υψηλές βλέψεις με μεγάλο στόχο την επιστροφή στις Εθνικές κατηγορίες, κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Ποθητάκη: «Σαν διοίκηση είχαμε θέσει κάποιους στόχους από την αρχή της προσπάθειάς μας.

Ένας από αυτούς ήταν να φέρουμε πίσω στην θέση του προπονητή τον Αλέκο Αλεξανδρή. Μία σπουδαία προσωπικότητα που μπορεί να εμπνεύσει όλους εμάς στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε. Οι στόχοι είναι υψηλοί, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουμε και την δυσκολία που υπάρχει σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα με πολύ καλές ομάδες.

Εγώ θέλω από την μεριά μου να ευχηθώ για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος, χωρίς προβλήματα λόγω του covid και φυσικά υγεία σε όλους. Και ελπίζω στο τέλος να ανταμειφθούν οι κόποι μας και στην φιέστα, να μην υπάρχουν υποχρεωτικά υγειονομικά πρωτόκολλα για να μπορέσουμε με όλους τους Αμαρύνθιους να πανηγυρίσουμε».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας, Αντώνης Μυρτέζα: «Η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά. Έχουν έρθει παίκτες, που μαζί με το υπάρχον υλικό, είναι ικανοί να κάνουν την υπέρβαση. Αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά, πως αυτή θα έρθει μόνο μέσα από την ομαδικότητα, την σκληρή δουλειά και την συγκέντρωση. Η παρουσία του Αλέκου Αλεξανδρή στον πάγκο μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο, αυτό είναι σίγουρο. Επιστρέφουμε στο γήπεδο και αυτό είναι εξίσου σημαντικό. Μας είχε λείψει τόσο πολύ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα