Πώς ζήσαμε έναν μήνα γεμάτο ποδόσφαιρο στο Gazzetta! (vid)

Πώς ζήσαμε έναν μήνα γεμάτο ποδόσφαιρο στο Gazzetta! (vid)
Οι συντάκτες του Gazzetta παρακολούθησαν ποδόσφαιρο στην LG OLED 65' και πέρασαν έναν μήνα γεμάτο απόλαυση και συγκινήσεις!

Η αλήθεια είναι πως την περιμέναμε πώς και πώς, για να απολαύσουμε την «στρογγυλή θεά» με άνεση και για να ζήσουμε την εμπειρία της κορυφαίας απόδοσης!

Μα, για την LG OLED 65' μιλάμε φυσικά! Την τηλεόραση που διαθέτει την υπηρεσία Sports Alert, η οποία, μετά την εγγραφή σου, σου στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με αποτελέσματα και ώρες έναρξης αγώνων, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Οι μεγάλοι αγώνες χρειάζονται και μεγάλη οθόνη κι εμείς εδώ στο Gazzetta το ξέρουμε καλά! Γι' αυτό και την τοποθετήσαμε στο καλύτερο γραφείο που έχουμε και αφού κάναμε και το εμβολιάκι μας, μπαινοβγαίναμε στην αίθουσα, για να δούμε αγώνες και να θαυμάσουμε τους καλύτερους παίκτες του αθλήματος!

Gazzetta LG

Κάποιοι ενθουσιάστηκαν και χάρηκαν (πολύ), άλλοι απογοητεύτηκαν (εξίσου πολύ), αλλά σημασία έχει στο τέλος πως ζήσαμε ένα μήνα λες και ήμασταν μέσα ακριβώς στο γήπεδο και αγγίζαμε παίκτες και προπονητές! Σε όποια θέση κι αν καθόμασταν!

Και χάρη στα αυτο-φωτιζόμενα pixels, που ανάβουν ένα-ένα κι να εμφανίζουν γρήγορη κίνηση στα αθλητικά με λιγότερο θόλωμα σε σχέση με τις τηλεοράσεις LED, βιώσαμε όλες τις φάσεις στο μάξιμουμ!

Το σίγουρο είναι πως στο γραφείο δεν θα αποχωριστούμε την LG OLED 65', αφού έχουμε κι άλλες, πολλές διοργανώσεις μπροστά μας να μας περιμένουν! Εσείς μπορείτε να πάρετε μια «γεύση» για το πως περάσαμε στο παρακάτω video.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα