Ιταλία - Αγγλία: Και στο τέλος... χάνουν οι γηπεδούχοι!

Ιταλία - Αγγλία: Και στο τέλος... χάνουν οι γηπεδούχοι!
Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα έχει το φινάλε που του αρμόζει, γεμάτο ιστορικά επιτεύγματα και… μεγάλες αποδόσεις!

Είναι το EURO των γκολ, των παρατάσεων, είναι ένα από τα θεαματικότερα τουρνουά που έχουμε δει! Η Αγγλία έγραψε ιστορία φτάνοντας και μόνο στον τελικό, ενώ η Ιταλία έκανε δυναμική επιστροφή. Στο κατάμεστο Wembley θα παίξουν για την κούπα που θα τους δώσει πίσω τη χαμένη αίγλη και οι αριθμοί κάνουν τη διαφορά σε αυτό το ραντεβού (11/7-22.00)

bwin

Χρειάστηκαν 55 χρόνια για να αισθανθούν ξανά οι Άγγλοι πως δίκαια μπαίνουν στην elite των μεγάλων! Σε αυτές τις πέντε δεκαετίες φλέρταραν αρκετές φορές με το μεγάλο ραντεβού, όμως μόνο με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στο τιμόνι τους τα κατάφεραν. Πλέον, το βλέμμα γυρίζει πίσω στο ένδοξο 1966, τότε που η ομάδα έφτανε στην κορυφή του κόσμου νικώντας 4-2 τη Γερμανία στο Wembley. Ωστόσο, θα προσπαθήσει να σπάσει την παράδοση, η οποία θέλει τους δυο τελευταίους οικοδεσπότες που βρέθηκαν στον τελικό να χάνουν την κούπα. Η κατάκτηση του EURO 2020 από την Αγγλία προσφέρεται στο 1.80 στην bwin.

Είναι ο τρίτος μεγάλος τελικός τουρνουά (EURO / Μουντιάλ) που θα διεξαχθεί στο Wembley. Στους δύο προηγούμενους, οι νίκες ήρθαν στην παράταση, με την Αγγλία να κερδίζει τη Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 και τη Γερμανία να επικρατεί της Τσεχίας στο EURO 1996. Ετσι, το να κριθεί ξανά ο τελικός στην παράταση προσφέρεται στο 5.00 στην bwin!

bwin – Ώρα τελικού με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

Πρωτεργάτης της επιτυχίας των Βρετανών ο Σάουθγκεϊτ, αλλά ποιος μπορεί να αφήσει... εκτός τον Πίκφορντ; Ο διεθνής γκολκίπερ έσπασε το ρεκόρ του θρυλικού Γκόρντον Μπανκς, δεν δέχθηκε γκολ σε 721 αγωνιστικά λεπτά κι έβαλε το... χέρι του για να φτάσει η Αγγλία στον τελικό. Χωρίς άγχος θα επιδιώξει να κρατήσει ξανά το μηδέν, άλλωστε μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί τέρμα σε ανοικτό παιχνίδι! Στην bwin η νίκη της Αγγλίας με μηδέν παθητικό προσφέρεται στο 3.80.

Είπαμε, είναι το τουρνουά των ρεκόρ για τα «τρία λιοντάρια», με τον Σάουθγκεϊτ να φτάνει τις 8 νίκες σε Μουντιάλ και EURO, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Αλφ Ράμσεϊ. Μια νίκη θα τον κάνει κορυφαίο των κορυφαίων στην Αγγλία! Στην κανονική διάρκεια η νίκη των Βρετανών τιμάται στο 2.70 στην bwin.

Τη δική του μάχη για την κατάκτηση του τίτλου θα δώσει και ο αρχηγός! Ο Χάρι Κέιν ήταν υπέροχος κόντρα στη Δανία και άφησε στην άκρη το μουδιασμένο ξεκίνημα, φτάνοντας τα τέσσερα γκολ στο τουρνουά! Η Αγγλία τον αποθεώνει και μαζί ο Γκάρι Λίνεκερ, ένας ποδοσφαιρικός θρύλος που είδε τον φορ της Τότεναμ να ισοφαρίζει την επίδοσή του (10 γκολ σε Μουντιάλ και EURO).

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει στην bwin με νέα ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις! |21+

O Κέιν είναι «καυτός» κι εκτός από τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της Premier League θέλει και το «χρυσό παπούτσι» του τουρνουά. Στο 4.50 προσφέρεται στην bwin να αναδειχθεί κορυφαίος σκόρερ του EURO, αφήνοντας πίσω του Ρονάλντο και Σικ (απόδοση 2.35 ο Πορτογάλος και ο Τσέχος). Παράλληλα, το να βρει δίχτυα στον τελικό έχει απόδοση 2.63!

Ο Σάουθγκεϊτ έγραψε ιστορία, αλλά τι να πει κανείς και για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι! Ανέλαβε την Ιταλία στο χείλος του γκρεμού και την οδήγησε στο τελευταίο σκαλί πριν τη δόξα! Η Σκουάντρα Ατζούρα μαζί του τρέχει αήττητο σερί 33 αγώνων και το… 34ο ματς θα είναι και το καλύτερο, αφού θα φέρει την ομάδα του στην κορυφή της Ευρώπης. Το ενδεχόμενο να κατακτήσει η Ιταλία το EURO το βρίσκουμε στο 1.90 στην bwin. Παράλληλα, θα καταφέρει κάτι μοναδικό, κάτι εντυπωσιακό, κάτι που μόνο ο Αλφ Ράμσεϊ μπόρεσε να πραγματοποιήσει: Πρωτάθλημα με αγγλική ομάδα και τίτλο σε μεγάλο τουρνουά. Η νίκη των Ατζούρι στην κανονική διάρκεια προσφέρεται στο 2.90.

Το παιχνίδι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλάζει με Build A Bet* και live στοίχημα καλύτερο από ποτέ! |21+

Σε αυτό το αήττητο η Ιταλία σκοράρει αρκετά, έχοντας 86 τέρματα, ενώ δέχθηκε μόλις δέκα. Παράλληλα, είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα της διοργάνωσης σε ανοικτό παιχνίδι! Τη νίκη της με μηδέν παθητικό θα τη βρούμε στο 4.10 στην bwin. Εξάλλου, σε μεγάλο τουρνουά δεν έχασε ποτέ από τα «τρία λιοντάρια» έχοντας τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Στον 4ο τελικό της σε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θέλει να μην επαναλάβει τις εμφανίσεις του 2000 και του 2012, όταν γνώρισε ήττες από Γαλλία και Ισπανία αντίστοιχα. Ο Μάρκο Βεράτι δημιουργεί αρκετά (12 ευκαιρίες) και μόνο ο Ντε Μπρόινε έχει περισσότερες φάσεις (13). To γκολ του Ιταλού μέσου το βρίσκουμε σε απόδοση 13.00 στην bwin.

Τι γίνεται όμως στους 10 πιο πρόσφατους τελικούς; Συνολικά, σημειώθηκαν 22 τέρματα κι ένα γκολ ήταν αρκετό για να κερδίσουν την κούπα οι τρεις από τους τέσσερις πιο πρόσφατους νικητές. Το Under 1.5 έχει απόδοση 2.50 στην bwin.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα