Gazzetta Fantasy Challenge: Προτελευταία στροφή στο Euro και η μάχη κορυφώνεται

Κώστας Τόπας
Gazzetta Fantasy Challenge: Προτελευταία στροφή στο Euro και η μάχη κορυφώνεται
Οι τέσσερις καλύτερες εθνικές ομάδες, ρίχνονται στη μάχη ώστε να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Euro και μαζί με αυτές καλείστε κι εσείς να οδηγήσετε την ομάδα σας στο Gazzetta Fantasy Challenge στην κορυφή και να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Το Euro 2020 οδεύει προς την ολοκλήρωσή του, καθώς αυτό το διήμερο (06-07/07) θα διεξαχθεί η ημιτελική φάση της διοργάνωσης και την Κυριακή ο μεγάλος τελικός (11/07, 22:00) στο «Γουέμπλεϊ».

Η Αγγλία κατάφερε και πήρε με άνεση το εισιτήριο για τους «4» του Euro, καθώς επικράτησε με 4-0 της Ουκρανίας και ετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει την μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης, Δανία, η οποία άφησε εκτός την Τσεχία με 2-1. Στο άλλο ζευγάρι, η Ισπανία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ιταλία, με την «Σκουάντρα Ατζούρα» να προέρχεται από την μεγάλη νίκη με 2-1 επί του Βελγίου.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι και του Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ είναι τα δύο φαβορί για να βρεθούν στον τελικό του Euro. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείει από τώρα τους Ίβήρες, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη και να βρεθούν στον τελικό για πρώτη φορά μετά το 2012.

Στην κορυφή με τους καλύτερους

Ποιος ήταν όμως αυτός που πήρε από το χέρι την ομάδα του και την έφτασε στα ημιτελικά; Ποιος έχει σκοράρει τα περισσότερα γκολ; Ποιος γκολκίπερ έχει δεχθεί τα λιγότερα τέρματα και ποιος παίκτης έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στο Gazzetta Fantasy Challenge;

Η Ισπανία έχει σκοράρει τα περισσότερα τέρματα στο Euro (12) και η Ιταλία ακολουθεί με 11. Η μαχητική Δανία έχει τα ίδια τέρματα με το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ενώ οι Άγγλοι βρίσκονται αρκετά πίσω στον σχετικό πίνακα, με μόλις 8 τέρματα. Παρ’ όλα αυτά ο υψηλόσωμος φορ της Τότεναμ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας του Gazzetta Fantasy Challenge, με 25 πόντους.

Μάλιστα βρίσκεται στο Νο.1 των προτιμήσεων των μάνατζερ με 37,07%. Κόντρα στη Δανία πάντως δεν αποκλείεται να βρει ξανά δίχτυα, να κάνει τέσσερα τα τέρματα του στη διοργάνωση και να σας δώσει περισσότερους πόντους στην ομάδα σας. Κοντά στον Κέιν, βρίσκεται και ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο επιθετικός της Λάτσιο, έχει 21 πόντους, με ποσοστό 30,56% στις επιλογές των μάνατζερ. Βέβαια, το έργο του κόντρα στην Ισπανία, σε σχέση με αυτό του Κέιν, δεν είναι τόσο εύκολο.

Από την άλλη οι Ίβηρες έχουν σε εξαιρετική φόρμα τον Φεράν Τόρες. Ο νεαρός Ισπανός μεσοεπιθετικός κάνει ένα εξαιρετικό Euro μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πίνακα με τους περισσότερους πόντους (21) πίσω από Κέιν και Ιμόμπιλε. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι δύο Δανοί επιθετικοί, Κάσπερ Ντόλμπεργκ και Μάρτιν Μπρεθγουέιτ, με 20 και 18 βαθμούς αντίστοιχα. Δύσκολα όμως θα μπορέσουν να συγκεντρώσουν κι άλλους πόντους, στο Gazzetta Fantasy Challenge, εκτός και αν κάνουν τη μεγάλη έκπληξη κι αφήσουν εκτός διοργάνωσης τους Άγγλους.

Οσοι έχουν επιλέξει τον Ραχίμ Στέρλινγκ στην ομάδα τους, αισθάνονται δικαιωμένοι, καθώς ο 26χρονος άσος της Μάντσεστερ Σίτι, έχει τους περισσότερους πόντους (25), ως μέσους, στο Gazzetta Fantasy Challenge. Μάλιστα, έχει επιλεχθεί κι από τους περισσότερους μάνατζερ του παιχνιδιού (32,51%). Τον ακολουθεί ο Πάμπλο Σαράμπια με έναν βαθμό λιγότερο ενώ την κορυφαία πεντάδα των μέσων συμπληρώνουν οι Δανοί Γιουσούφ Πόουλσεν και Πιερ Χόιμπιεργκ με 17 βαθμούς και οι Ιταλοί Νικολο Μπαρέλα και Μάνουελ Λοκατέλι με 15 πόντους. Τόσους έχει και ο Δανός Μίκελ Ντάμσγκαρντ. Στη σχετική λίστα των μέσων, οι Δανοί έχουν ξεχωρίσει. Χαρακτηριστικό δε ότι κάτω τον Ντάμσγκαρντ βρίσκεται ο συμπαίκτης του Τόμας Ντιλέινι με 14 βαθμούς, ο οποίος κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις έως τώρα στο Euro.

Στα μετόπισθεν τώρα οι Άγγλοι πρωταγωνιστούν στο Gazzetta Fantasy Challenge. Για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι το συγκρότημα του Γκάρεθ Σαόυθγκεϊτ κράτησε το μηδέν στην εστία του. Η παρουσία του Τζόρνταν Πίκφορντ κάτω από τα δοκάρια αλλά και η συνολική αμυντική εικόνα της ομάδας έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο. Το αξιοσημείωτο όμως της υπόθεσης είναι πως και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές της αμυντικής τετράδας των «τριών λιονταριών» αγωνίζονται στις δύο ομάδες του Μάντσεστερ και βρίσκονται στο Top-5 των αμυντικών με τους περισσότερους πόντους στο παιχνίδι.

Πρώτος και καλύτερος ο Τζον Στόουνς με 35 βαθμούς, δεύτερος ο Λουκ Σο με 31, ο οποίος κόντρα στους Ουκρανούς έκανε το παιχνίδι της ζωής, βγάζοντας και δύο ασίστ. Τον ακολουθεί ο Κάιλ Γουόκερ με 28 πόντους, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Γιοακίμ Μέλε με 27 και αμέσως πιο κάτω στη βαθμολογία με τους περισσότερους πόντους, ο Χάρι Μαγκουαϊρ που σκόραρε την περασμένη αγωνιστική. Ωστόσο, αυτός ο οποίος έχει επιλεχθεί από τους περισσότερους μάνατζερ είναι ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός, Λεονάρντο Μπονούτσι. Το 30,85% θεωρεί πως με τον στόπερ της Γιουβέντους, η ομάδα τους στο Gazzetta Fantasy Challenge θα φτάσει στην κορυφή.

Κάτω από τα δοκάρια έχουμε μεγάλη μάχη. Ιταλία και Αγγλία πρωταγωνιστούν. Συγκεκριμένα, οι Τζόρνταν Πίκφορντ και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Ο πορτιέρε της Έβερτον, κατάφερε για 5ο παιχνίδι στο φετινό Euro να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του οδηγώντας την Αγγλίας στα ημιτελικά, ενώ ο νεαρός Ιταλός γκολκίπερ μετράει 3 clean Sheet. Στη βαθμολογία του Gazzetta Fantasy Challenge, o Πίφκορντ έχει τους περισσότερους πόντους έως τώρα (35) ενώ ο Ντοναρούμα (25). Με τη διαφορά όμως ότι ο τελευταίος έχει επιλεχθεί από τους περισσότερους προπονητές του παιχνιδιού με ποσοστό 32,95% έναντι 14,31 του Πίκφορντ.

Το Euro σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται κι ακόμα έχετε την ευκαιρία να διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε την ομάδα σας στο Gazzetta Fantasy Challenge, προκειμένου να τερματίσετε όσο το δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Θυμίζουμε ότι μπορείτε να κάνετε μέχρι και 4 μεταγραφές. Στο τέλος να είστε και οι μεγάλοι νικητές, οι οποίοι θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Πώς θα γίνει αυτό; Μάθετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε με ένα κλικ ΕΔΩ.

 

Τελευταία Νέα