Γερο-Γιοβάισα: Επειδή χειρότερα δεν γίνεται, Αγγλία για πρόκριση!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Επειδή χειρότερα δεν γίνεται, Αγγλία για πρόκριση!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα θεωρεί ότι δεν μπορεί να δει κάτι χειρότερο από την Αγγλία στο σημερινό ματς με τους Γερμανούς και δίνει στους «γηπεδούχους» προβάδισμα πρόκρισης... στο μυαλό του.

Καλησπέρα φίλοι μου!

Το σκέφτηκα, το ξανασκέφτηκα, διάβασα και τον Γιώργο τον Καραμάνο εδώ στο Gazzetta και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους Γερμανούς.

Ναι, το παραδέχθηκα. Θέλω να δω αν μπορεί η Αγγλία να κάνει αυτό που κυνηγάει εδώ και παραπάνω από μισό αιώνα. Γιατί μετά το ματς με την Γερμανία πρέπει να δείξει αν όντως έχει αυτό που... νομίζει ότι διαθέτει και την ψυχοσύνθεση που απαιτείται από τους παίκτες της Premier League για την μεγάλη επιτυχία με την εθνική ομάδα.

Κάπως έτσι και με δεδομένο πως το παιχνίδι στους «16» του Euro γίνεται στο «Γουέμπλεϊ», όσο κι αν το αγγλικό κοινό μπορεί πολύ εύκολα να στραφεί κατά των παικτών του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αν εκείνοι δεν παρουσιάσουν την εικόνα που πρέπει, βλέπω τη ζυγαριά μου να κλείνει προς την Αγγλία.

Κάπως έτσι, θα σας πω φίλοι μου για σήμερα... λιοντάρια. Πρόκριση με βρυχηθμό. Και ας ελπίσουμε όλοι μαζί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα