«Άχαστα» τα φαβορί των «16» του Euro!

«Άχαστα» τα φαβορί των «16» του Euro!
H ώρα των knock out αγώνων έφτασε και οι αποδόσεις… δείχνουν ξεκάθαρα φαβορί, ακόμα και στα ντέρμπι!

Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και 8 από τις 24 ομάδες είπαν… αντίο στη διοργάνωση. Οι 16 που συνεχίζουν θα διεκδικήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο σε knock out αγώνες και οι μάχες προμηνύονται συγκλονιστικές.

bwin

Σάββατο 26/6

19:00 Ουαλία-Δανία (Άμστερνταμ)

Τι και αν ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει σκοράρει σε 14 διαδοχικά ματς; Η Ουαλία του Πέιτζ βρίσκει τρόπους για να κάνει τη διαφορά και να ρίξει τον αντίπαλο στο καναβάτσο. Απέναντί της η Δανία, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του Euro που προκρίθηκε έχοντας δυο ήττες στις πρώτες δυο αγωνιστικές. Οι Δανοί ξεπέρασαν το σοκ με την κατάρρευση του Ερικσεν στην πρεμιέρα, βγάζοντας πάθος και ποδοσφαιρικό εγωισμό. Η Δανία είναι το φαβορί και η νίκη της έχει απόδοση 1.83 στην bwin!

22:00 Ιταλία-Αυστρία (Λονδίνο)

Η ομάδα του Μαντσίνι έκανε τη διαφορά στη φάση των ομίλων και πέτυχε για 4η φορά στην ιστορία τους το απόλυτο νικών σε φάση ομίλων μεγάλης διοργάνωσης. Η άμυνά της… γρανίτης, καθώς δεν έχει δεχθεί γκολ στα 11 τελευταία παιχνίδια και κόντρα στην Αυστρία η παράδοση είναι σύμμαχος, αφού στα τελευταία 13 είναι αήττητη έχοντας 10 νίκες. Είναι, λοιπόν, το φαβορί απέναντι στην ομάδα του Φόντα, που βρέθηκε για πρώτη φορά στα knock out του Euro και βρίσκουμε τη νίκη της σε απόδοση 1.45 στην bwin.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα παίζει στην bwin με σούπερ προσφορές* και καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις! |21+ *Iσχύουν όροι & προϋποθέσεις

Κυριακή 27/6

19:00 Ολλανδία-Τσεχία (Βουδαπέστη)

Οι Ολλανδοί έκαναν το απόλυτο νικών, πέτυχαν οκτώ γκολ στον όμιλο και βρέθηκαν πιο εύκολα απ’ ό,τι περίμεναν στην επόμενη φάση του Euro. Η Τσεχία, από την άλλη, με μια νίκη και μια ισοπαλία κατόρθωσε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Σικ να είναι εξαιρετικός και να πετυχαίνει το γκολ της διοργάνωσης στην πρεμιέρα. Θα αντέξει όμως την πίεση των Οράνιε; Απόδοση 1.65 στην bwin η νίκη της Ολλανδίας επί της Τσεχίας!

22:00 Βέλγιο-Πορτογαλία (Σεβίλλη)

Το Βέλγιο απέδειξε και στη φάση των ομίλων πως είναι από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του EURO! Απόλυτο νικών, με τον Λουκάκου να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ενώ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε όταν χρειάστηκε με τη Δανία απέδειξε πως δίκαια θεωρείται εκ των κορυφαίων της Ευρώπης. Από την άλλη, οι Πορτογάλοι έχουν τη λάμψη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ των ομίλων, με πέντε τέρματα. Οι Πορτογάλοι έχουν πολλά κενά στην άμυνα, δέχθηκαν έξι γκολ στον όμιλο κι αν δεν αλλάξει, τότε θα παραδώσουν νωρίς το στέμμα τους. Απόδοση 2.45 στην bwin η νίκη του Βελγίου επί της Πορτογαλίας!

bwin – Το παιχνίδι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αλλάζει με νέα ειδικά στοιχήματα κάθε μέρα και ακόμα υψηλότερες αποδόσεις! |21+

Δευτέρα 28/6

19:00 Κροατία-Ισπανία (Κοπεγχάγη)

Η Κροατία βρέθηκε μια ανάσα από τον αποκλεισμό, όμως ο Λούκα Μόντριτς αποφάσισε να πατήσει γκάζι και να στείλει την ομάδα του στη knock out φάση. Η Ισπανία ξέσπασε, διέλυσε με 5-0 τη Σλοβακία στο 3ο ματς του ομίλου, πέτυχε τη μεγαλύτερη νίκη στο τουρνουά, και έδωσε εκκωφαντικές απαντήσεις. Tα «ταυράκια» έχουν ταλέντο, πάθος κι αν η… κατάρα των χαμένων ευκαιριών έσπασε κόντρα στους Σλοβάκους, τότε βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία. Απόδοση 1.62 στην bwin η νίκη της Ισπανίας επί της Κροατίας!

22:00 Γαλλία-Ελβετία (Βουκουρέστι)

Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια χρειάστηκε μόλις μία νίκη στον όμιλο του… θανάτου για να εξασφαλίσει την πρωτιά και παράλληλα τον ευκολότερο αντίπαλο στη φάση των «16» του EURO 2020. Ο Μπενζεμά σκόραρε μετά από 2.064 μέρες με τους Τρικολόρ που επιθετικά δείχνουν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, όμως οι αμυντικές αδυναμίες προβληματίζουν. Η Ελβετία, χάρη στη νίκη της κόντρα στην Τουρκία, πήρε το εισιτήριο για τους «16», ωστόσο ακόμα μια φορά στα knock out θα βρει απέναντί της έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, με την παράδοση να είναι εις βάρος της. Απόδοση 1.53 στην bwin η νίκη της Γαλλίας επί της Ελβετίας!

Διάλεξε την ομάδα σου και γίνει King of Europe στην bwin! Ο θρόνος με τα έπαθλα σε περιμένει*! 21+ *Ιχσχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τρίτη 29/6

19:00 Αγγλία-Γερμανία (Λονδίνο)

Οι Άγγλοι πήραν την πρωτιά του 4ου ομίλου, ωστόσο, είδαν την τύχη να τους… γυρνά την πλάτη, μιας και αντίπαλος στον δρόμο για τη δόξα είναι η Γερμανία! Οι Βρετανοί δεν έπεισαν με την εικόνα τους στην 1η φάση, επιθετικά ήταν κάκιστοι, πετυχαίνοντας μόλις δυο γκολ, ωστόσο αμυντικά τα πήγαν περίφημα και μαζί με την Ιταλία είναι οι ομάδες που δεν δέχθηκαν γκολ. Η Γερμανία του Λεβ ήταν εντυπωσιακή με τους Πορτογάλους (4-2), αλλά κόντρα στην Ουγγαρία προβλημάτισε, αγχώθηκε και στο τέλος πήρε τον βαθμό της πρόκρισης, γλιτώνοντας έτσι από ένα τρελό… κάζο. Οι Γερμανοί έχουν εκρηκτικά διαστήματα, αλλά και πολλά προβλήματα στην άμυνα, κάτι που κάνει το έργο τους στο Λονδίνο δύσκολο. Απόδοση 2.55 στην bwin η νίκη της Αγγλίας επί της Γερμανίας!

22:00 Σουηδία-Ουκρανία (Γλασκώβη)

Οι Σουηδοί έκαναν τη διαφορά στον 5ο όμιλο κι ένα γκολ του Κλάεσεν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, τους έδωσε την πρωτιά! Εξαιρετικοί με τους Ισπανούς, ουσιαστικοί με τους Σλοβάκους, έκλεισαν τον όμιλο με μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Πολωνούς και απέφυγαν τους Κροάτες. Η Ουκρανία χρειάστηκε μια νίκη στον όμιλο για να πάρει την 3η θέση στον όμιλο και παράλληλα το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι παίκτες του Αντρέι Σεφτσένκο έπαιξαν καλή μπάλα κατά διαστήματα, αν και η τελευταία εμφάνιση με τους Αυστριακούς ήρθε να τους «τσαλακώσει» την εικόνα. Η Σουηδία είναι το φαβορί και η νίκη της προσφέρεται σε απόδοση 2.35 στην bwin!

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα