Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει σήμερα το ματς της καριέρας του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει σήμερα το ματς της καριέρας του
Το πρόγραμμα του Euro περιλαμβάνει 4 ματς που καίγονται όλοι, ενώ ξεχωρίζει το Πορτογαλία-Γαλλία.

Ο νέος κόντρα στον παλιό. Το παιδί θαύμα κόντρα στον άνθρωπό που έχει καταρρίψει όλα τα ρεκόρ. Κιλιάν Μπαπέ vs. Κριστιάνο Ρονάλντο. Με τη Γαλλία να είναι κάπως πιο άνετη (οι 4 βαθμοί αρκούν ακόμα και ως καλύτερη τρίτη για την Γαλλία), ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει μία ακόμη υπέρβαση.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παίζει ένα από τα σημαντικότερα ματς της καριέρας του. Και γιατί θα βρεθεί πάλι κόντρα στους Γάλλους που ναι μεν ήταν αυτοί που έχασαν στον τελικό το 2016, άλλα ήταν κι αυτοί που του στέρησαν να παίξει στα 120 λεπτά του αγώνα μιας και τραυματίστηκε (από το σκληρό μαρκάρισμα του Παγιέ).

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη σπάσει μια σειρά από ρεκόρ στο φετινό Euro, αλλά ο ίδιος κοιτάει μόνο τον τελικό. Και γνωρίζει καλά πως εάν χάσει σήμερα η Πορτογαλία είναι αρκετά πιθανό ν' αποκλειστεί. Και θα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να είναι και η τελευταία του μεγάλη διοργάνωση με την Εθνική του ομάδα μιας και υπάρχουν μπροστά του τα προκριματικά του Μουντιάλ για το Κατάρ και ουδείς μπορεί να εγγυηθεί ότι η Πορτογαλία θα περάσει.

Πορτογαλία και Γαλλία λοιπόν κοντράρονται και ερωτηθήκατε ποιος εκ των Ρονάλντο και Μπαπέ θα πετύχει το πρώτο γκολ. Ο Κριστιάνο έφτασε στο 54% και προσφέρεται στο 4.33, ενώ ο Γάλλος στο 5.50. Επιπλέον η ποιότητα των δύο ομάδων μας οδηγεί στο goal.goal του 1.87. Είναι το ματς που περιμένει να απολαύσει ο περισσότερος κόσμος, αφού στον αγωνιστικό χώρο θα παραταχθούν πολλά αστέρια.

ιιι

Ομως δεν είναι μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. H φάση των ομίλων τελειώνει απόψε και 8 ομάδες διεκδικούν πρόκριση, με τις τέσσερις αναμετρήσεις να υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις. Αναμένεται να σπάσουν καρδιές.

Ξεκίνημα με τη μάχη της Πολωνίας με τη Σουηδία, με τους Σκανδιναβούς να έχουν περάσει ήδη στην επόμενη φάση.

kk

Το ερώτημα που σας θέσαμε στο Instagram του Gazzetta είναι ποιος εκ των Μπεργκ και Λινέτι θα σκοράρει με σουτ. Ο πρώτος πήρε το 6% και προσφέρεται στο 19.00 στη bwin να βάλει γκολ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής. Πάντως αξία έχει και το γκολ του Λεβαντόφσκι στο 2.00, ο οποίος θα ψάξει τέρμα για δεύτερο σερί ματς.

Πάμε και στην αναμέτρηση της Σλοβακίας με την Ισπανία. Οι Ίβηρες θέλουν νίκη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού μετρούν δύο ισοπαλίες.

klk

Στο Instagram του Gazzetta σας θέσαμε το ερώτημα ποιος εκ των Μακ και Τιάγκο θα σκοράρει. Ο πρώτος συγκέντρωσε το 37% και δίνεται στο 9.00 στη bwin., ενώ ο δεύτερος προσφέρεται στο 6.50. Σχετικά με τον νικητή, η Ισπανία έχει το άγχος, αλλά και την ποιότητα να καθαρίσει από ημίχρονο (2/2 στο 1.67 στη bwin).

Τέλος οι Γερμανοί κοντράρονται με τους Ούγγρους. Οι πρώτοι έχουν 3 βαθμούς και οι δεύτεροι έναν. Οι Ούγγροι είναι σκληρά καρύδια, αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν την ομάδα του Λεβ. Αξίζει το ρίσκο, αλλά το να νικήσει η Γερμανία και να μην δεχθεί γκολ προσφέρεται στο 1.85 στη bwin. Για να δούμε αν θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της.

Τα... πάντσερ έχουν την εμπειρία και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να αποχαιρετήσουν το Euro. Δεν έχει φτάσει η ώρα τους.

κκκ
 

Τελευταία Νέα