Με Μπενζεμά σκόρερ και θέαμα στο Πορτογαλία-Γερμανία

Με Μπενζεμά σκόρερ και θέαμα στο Πορτογαλία-Γερμανία
To Εuro συνεχίζεται και η μάχη της Γερμανίας με την Πορτογαλία ξεχωρίζει.

Aκόμα μια μέρα γεμάτη Euro ξεκινά και το πρόγραμμα έχει αναμετρήσεις που μας υπόσχονται θέαμα και γκολ.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Ουγγαρίας με τη Γαλλία. Οι Ούγγροι λύγισαν στο τέλος με τους Πορτογάλους, ενώ οι τρικολόρ υπέταξαν τους Γερμανούς και έκαναν βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση.

υθ

Το ερώτημα που σας θέσαμε στο Instagram του Gazzetta ήταν το ποιος θα πετύχει το πρώτο γκολ του ματς και και με ποσοστό 93% ο Μπενζεμά έκανε πλάκα κόντρα σαν Σαλάι. Το να σκοράρει πρώτος ο Γάλλος φόρ δίνεται στο 4.20 στη bwin, ενώ τον Σαλάι τον βρίσκουμε στο 15.00.

Αξία έχει και το 2/2 της Γαλλίας, αφού η ομάδα του Μπαπέ έχει πάρα πολλά όπλα και δεν συγκρίνεται σε τίποτα στην ποιότητα με τους Ούγγρους.

θιθιθ

Στο δεύτερο ματς της η Πορτογαλία παίζει με τη Γερμανία. Ματσάρα νωρίς στο Euro. Το ερώτημα που σας τέθηκε ήταν ποιος θα είναι anytime scoree εκ των Σίλβα και Βέρνερ. Ο πρώτος συγκέντρωσε το 53% και προσφέρεται στη bwin στο 3.40, ενώ ο δεύτερος πήρε το 47% και τον συναντάμε στο 3.50.

Δεν θα πρέπει να αφήσετε και το goal/goal στο 1.72, αφού και οι δύο ομάδες μεσοεπιθετικά είναι πανίσχυρες και μπορούν να βγάλουν εύκολα φάσεις οι οποίες θα γίνουν γκολ.

γηγη

Τέλος η Ισπανία παίζει με την Πολωνία σε ένα κομβικό παιχνίδι και για τους δύο στη διοργάνωση, αφού οι Ίβηρες έχουν ένα βαθμό και η παρέα του Λεβαντόβσκι βρίσκεται στο 0. Το ερώτημα που σας θέσαμε ήταν αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες, με το ΝΑΙ να παίρνει 56% και το ΟΧΙ 44%. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνεται στο 2.30 από τη bwin, ενώ το no goal βρίσκεται στο 1.55.

Τώρα ο Λεβαντόφσκι σκόρερ στο 3.10 είναι μια τίμια επιλογή, αφού ο Ρόμπερτ θέλει επιτέλους να αποδίξει πράγματα με την εθνική του σε μια μεγάλη διοργάνωση, οδηγώντας της στην επόμενη φάση και να θυμίσει τον παίκτη-killer της Μπάγερν.

 

Τελευταία Νέα