H μεγάλη ευκαιρία του Χάρι Κέιν (pics)

H μεγάλη ευκαιρία του Χάρι Κέιν (pics)
To Εuro συνεχίζεται και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη μάχη της Αγγλίας με τη Σκωτία.

Aκόμα μια μέρα γεμάτη Euro ξεκινά και το πρόγραμμα έχει αναμετρήσεις που μας υπόσχονται γκολ και συγκινήσεις

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Σουηδίας με τη Σλοβακία. Οι Σκανδιναβοί πήραν το Χ κόντρα στην Ισπανία και ξέρουν καλά πως αν επικρατήσουν της παρέας του Χάμσικ θα βρεθούν κατά πάσα πιθανότητα στην επόμενη φάση.

bwin

Το ερώτημα που σας θέσαμε στο Instagram του Gazzetta ήταν αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και με ποσοστό 53 % επιλέξατε το ΝΑΙ. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 2.05 από τη bwin, ενώ το να μην το κάνουν το βρίσκουμε στο 1.70. Η νίκη της ομάδας του Μπεργκ που έβγαλε το... λάδι στους Ισπανούς στην πρεμιέρα, δίνεται στο 1.87 και είναι μια επιλογή που έχει ρίσκο, αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις.

bwin

Στο δεύτερο ματς της ημέρας Κροατία κοντράρεται με την Τσεχία. Το ερώτημα που σας τέθηκε ήταν ποιος θα σκοράρει το πρώτο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Η Κροατια συγκέντρωσε το 77% και το ΟΧΙ το 23%. Η απόδοση της Κροατίας δίνεται στο 2.20, ενώ η Τσεχία στο 2.80.

Επειδή οι Κροάτες καίγονται για τη νίκη μετά την ήττα από τους Άγγλους, ενώ έχουν και ποιοτικότερες λύσεις (Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς, Ρέμπιτς, Πέρισιτς), η νίκη τους στο 2.20 είναι μια επιλογή που δεν μπορείς να αγνοήσεις.

bwin

Τέλος η Αγγλία θα παίξει με τους Σκωτσέζους στο ντέρμπι που μπορεί να φέρει την ομάδα του Σάουθγκεϊτ στην επόμενη φάση με νίκη. Το ερώτημα που σας θέσαμε ήταν αν θα κερδίσει η Αγγλία χωρίς να δεχθεί γκολ. Το ΝΑΙ δίνεται στο 1.85 στη bwin, ενώ στην ίδια απόδοση βρίσκουμε και το ΌΧΙ.

Επιπλέον αξία έχει και το 2.00 στο να σκοράρει ο Κέιν, αφού στο πρώτο ματς έμεινε... άσφαιρος και θέλει να δώσει απαντήσεις. Έχει την κλάση και τα τελειώματα για να το κάνει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα