Με Ντε Γιονγκ σκόρερ και ρίσκο σε χαμένο πέναλτι!

Με Ντε Γιονγκ σκόρερ και ρίσκο σε χαμένο πέναλτι!
To Εuro συνεχίζεται και το Ολλανδία-Αυστρία τραβά πάνω του τα... φώτα, με τον Ντε Γιονγκ να καραδοκεί για το πρώτο του γκολ.

Aκόμα μια μέρα γεμάτη Euro ξεκινά και το πρόγραμμα έχει αναμετρήσεις για όλα τα γούστα.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Ουκρανίας με τη Βόρεια Μακεδονία, δύο ομάδων που έχασαν στην πρεμιέρα από Ολλανδία και Αυστρία αντίστοιχα και ψάχνουν το πρώτο τους τρίποντο στο τουρνουά.

bwin

Το ερώτημα που σας θέσαμε στο Instagram του Gazzetta ήταν αν θα κερδίσει κάποια ομάδα με ένα γκολ διαφορά και με ποσοστό 68% επιλέξατε το ΝΑΙ στο Ουκρανία-Βόρεια Μακεδονία. Το να κερδίσει κάποια ομάδα με ένα γκολ δίνεται στο 2.40 στη bwin, ενώ στο 1.60 έχουμε την άλλη πιθανότητα. Η νίκη της ομάδας του Σεφτσένκο που έβγαλε το... λάδι στους οράνιε στην πρεμιέρα, δίνεται στο 1.67 και είναι μια επιλογή που δεν μπορείς να αγνοήσεις.

bwin

Στο δεύτερο ματς της ημέρας η Δανία υποδέχεται το Βέλγιο. Το ερώτημα που σας τέθηκε ήταν αν θα χαθεί κάποιο πέναλτι. Το ΝΑΙ συγκέντρωσε το 53% και το ΟΧΙ το 47%. Το να χαθεί πέναλτι στο ματς υπάρχει στο 10.00 στη bwin, ενώ το να μην χαθεί το συναντάμε στο 1.03

Οι Δάνοι θα δώσουν και την ψυχή τους για να αφιερώσουν τη νίκη στον μεγάλο ηγέτης που βγήκε νικητής μετά την σοκαριστική στιγμή της κατάρρευσης του στο γήπεδο κόντρα στη Φινλανδία και πλέον είναι καλά και μαζί με την οικογένεια του. Όμως η παρέα του Λουκάκου είναι πολύ πιο ποιοτική και το 1.95 του διπλού σε δελεάζει.

bwin

Τέλος η Ολλανδία θα κοντραριστούν με τους Αυστριακούς στο ντέρμπι που μπορεί να κρίνει την πρώτη θέση στον όμιλο. Το ερώτημα που σας θέσαμε ήταν ποιος εκ των Ντε Γιονγκ και Αλάμπα θα πετύχει γκολ στο ματς. Ο Ολλανδός χαφ της Μπάρτσα κέρδισε με ποσοστό 69%

Ο Ντε Γιονγκ έχει τις κινήσεις και το μυαλό να πατήσει περιοχή και να σκοράρει, με την bwin να το προσφέρει στο 6.00, ενώ από την άλλη ο εξαιρετικός Αλάμπα δίνεται στο 10.00 στη bwin για να βρει δίχτυα.

 

Τελευταία Νέα