ΕΠΣΑΝΑ: Ψηφίστηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός

ΕΠΣΑΝΑ: Ψηφίστηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός

bet365

Η τακτική Γ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, η πρώτη μετά τις περσινές εκλογές, επικύρωσε τον οικονομικό αλλά και τον διοικητικό απολογισμό.

Με μεγάλη συμμετοχή και τηρώντας τα πρωτόκολλα, πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Vintage η τακτική Γ.Σ. της ΕΠΣΑΝΑ, η πρώτη μετά τις περσινές εκλογές, όπου ο πρόεδρος Δημήτρης Γιαρένης, ανανέωσε τη θητεία του. Τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός, ψηφίστηκαν ομόφωνα, δείχνοντας την αποδοχή του έργου της διοίκησης προς τα σωματεία της Ένωσης. Επίσης πραγματοποιήθηκε και η απονομή των Κυπέλλων για όσους ανέβηκαν την περίοδο 2019-2021 και του Κυπελλούχου, αφού λόγω της πανδημίας του Covid-19, δεν είχε γίνει η καθιερωμένη ετήσια εορταστική εκδήλωση βραβεύσεων. Να σημειωθεί πως στην είσοδο του εξωτερικού χώρου, πραγματοποιήθηκε rapid test στους παρευρισκόμενους.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα