ΓεροΓιοβάισα: Με Κριστιάνο και Μπαπέ δεν χάνεις

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Με Κριστιάνο και Μπαπέ δεν χάνεις
Ο γεροΓιοβάισα θα απολαύσει τη ματσάρα Γαλλία-Γερμανία και τον Ρονάλντο κόντρα στην Ουγγαρία και ψάχνει τρόπο για ταμειάκι.

Γεια σας φίλοι μου.

Ο γεροΓιοβάισα έχει ζεσταθεί μέχρι στιγμής με τα όσα βλέπει στο Euro και ενώ θα έπρεπε να κάνει βουτιές στη θάλασσα αυτή τη στιγμή, είναι εδώ και γράφει τις προβλέψεις τους για τους.. πιστούς της στήλης. Έστω τους λίγους ανθρώπους που με στηρίζουν ακόμα.

Ο Κριστιάνο ρίχνεται στη μάχη του Euro και θα βρει απέναντι του την Ουγγαρία. Εύκολο ματσάκι για την αρμάδα του Σάντος που ίσως έχει ένα από τα πιο ταλαντούχα ρόστερ των τελευταίων ετών (Ντίας, Νέβες, Φερνάντες, Μπερνάρντο Σίλβα, Ζοάο Φέλιξ, Κριστιάνο) και πληρότητα σε όλες τις θέσεις.

Το 2/2 σε ημίχρονο και τελικό της Πορτογαλίας δίνεται στο 2.00 και δεν γίνεται να αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Επίσης εξαιρετική είναι η απόδοση στο να πετύχει ο Ρονάλντο 2+ γκολ στο ματς. Αξίζει το ρίσκο, πάντα κάνει ματσάρες με την χώρα του. Φερνάντο Σάντος άρχοντα σε στηρίζω.

Στο άλλο παιχνίδι, θα πέσουν κορμιά. Ματσάρα που ο λάτρης της βότκας βλέπει γκολ και από τις δύο πλευρές. Το 1.77 στο goal/goal σε δελεάζει και δεν θα πρέπει να χάσουμε αυτό το δωράκι.

Επιπλέον έχω και τον φίλο μου τον Μπαπέ που αν πατήσει το... νίτρο δεν γίνεται να τον πιάσει κανείς πόσο μάλλον η Γερμανία που δεν έχει μια άμυνα που να με εμπνέει. Πάμε λοιπόν με σκόρερ τον σταρ της Παρί, ο οποίος προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση.

Με ευχαριστείτε άλλη φορά, δεν κρατάω κακία!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα