Εσείς το επιλέξατε: VAR στο Ουγγαρία-Πορτογαλία, γκολ-φάουλ στο Γαλλία-Γερμανία (pics)

Εσείς το επιλέξατε: VAR στο Ουγγαρία-Πορτογαλία, γκολ-φάουλ στο Γαλλία-Γερμανία (pics)
Οι πρωταθλητές Ευρώπης ρίχνονται στη μάχη του Euro, ενώ την παράσταση κλέβει το Γαλλία-Γερμανία.

Το 2016 oι Πορτογάλοι είχαν... κλείσει το σπίτι των Γάλλων, αφού τους νίκησαν μέσα στην έδρα τους και κατέκτησαν το Euro.

Πλέον η αρμάδα του Σάντος είναι ακόμα καλύτερη από εκείνη τη σεζόν, έχοντας πιο έτοιμους παίκτες στις σημαντικότερες θέσεις.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο μεγάλος σταρ, θέλοντας να πάρει και πάλι στις πλάτες του τους Ίβηρες, ο Ρούμπεν Ντίας αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Premier League, ενώ ο Μπρούνο Φερνάντες έβγαλε... μάτια στο κέντρο της Γιουνάιτεντ. Μια ομάδα που έχει και Ζότα, Ρούμπεν Νέβες, Ζοάο Φέλιξ, Μπερνάρντο Σίλβα. Πολλές λύσεις, τεράστια ποιότητα.

ιι

Η νίκη της Πορτογαλίας από ημίχρονο (1/1) δίνεται στο 2.05 στη bwin κόντρα στην Ουγγαρία και είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να πάει χαμένη.

Επιπλέον το να σημειώσει ο Κριστιάνο παραπάνω γκολ από την Ουγγαρία, προσφέρεται στο 3.00 και δεν γίνεται να σε αφήσει ασυγκίνητο.

Πάμε και στη ματσάρα της Γαλλίας με τη Γερμανία. Αν έχουμε νικητή, θα προκαλέσει τεράστιο πλήγμα στον αντίπαλο ενόψει και της συνέχειας στον όμιλο.

Οι δύο ομάδες έχουν πολλές λύσεις στον μεσοεπιθετικό τομέα και αναμένεται να δούμε ένα εξαιρετικό ματς. Θα είναι απίθανο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το 1.75 που προσφέρει η bwin αποτελεί μια καλή απόδοση. Πογκμπά, Καντέ, Γκριζμάν, Μπαπέ και Μπενζεμά από τη μία. Γκουντογκάν, Κρός, Μίλερ, Χάβερτς, Γκνάμπρι από την άλλη.

Το 2.65 που προσφέρει η bwin για το γκολ του Μπαπέ στο ματς είναι δελεαστικό, αφού ο σταρ των Γάλλων με την ταχύτητα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα των Γερμανών που δεν τρομάζει.

θιθιθι

 

Τελευταία Νέα