Ο Κέιν διώχνει το άγχος για την Αγγλία

Ο Κέιν διώχνει το άγχος για την Αγγλία
Το Euro συνεχίζεται με το ματς της Αγγλίας με την Κροατία να ξεχωρίζει και τον Κέιν να ετοιμάζεται να βάλει... φωτιά στα αντίπαλα δίχτυα.

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει η Κυριακή για το Euro και όλα τα βλέμματα στρέφονται στην κόντρα των Άγγλων με τους Κροάτες.

Δύο ομάδες που έχουν βρεθεί και σε προκριματικά μεγάλων διοργανώσεων τα προηγούμενα χρόνια.

Oι Άγγλοι στηρίζουν πολλά στην μεσοεπιθετική γραμμή τους, εκεί όπου έχουν Φόντεν, Γκρίλις, Στέρλινγκ, Σάντσο και Μάουντ, ενώ αιχμή του δόρατος θα είναι ο Χάρι Κέιν που θέλει να κάνει ένα μεγάλο Euro. Από την άλλη οι πάντα επικίνδυνοι Κροάτες θα περιμένουν μεγάλες εμφανίσεις από τους Μόντριτς, Κόβατσιτς, Κράμαριτς, Πέρισιτς και Ρέμπιτς.

ψψψ

Η ποιότητα των δύο ομάδων θα φέρει γκολ και έτσι το 3.90 που προσφέρεται από τη bwin στο να νικήσουν οι Άγγλοι και να πετύχουν γκολ οι δύο ομάδες είναι δελεαστικό. Όπως και το 2.30 για το γκολ του Κέιν στο ματς.

Oι οράνιε μπαίνουν και αυτοί με όνειρα και φιλοδοξίες στη διοργάνωση και θα κοντραριστούν με την Ουκρανία του Σεφτσένκο που πλέον κάθεται στην άκρη του πάγκου. Η Ολλανδία έχει δύο εξαιρετικά χαφ, τους Βαϊνάλντουμ και Ντε Γιονγκ, ενώ ο Ντεπάι αναμένεται να τραβήξει... κουπί στην επίθεση. Στο 2.25 βρίσκουμε τον Ντεπάι στη bwin να σκοράρει στο ματς.

ξξξξξ

Το πρόγραμμα κλείνει με το ματς της Αυστρίας με τη Βόρεια Μακεδονία. Οι Αυστριακοί είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο παιχνίδι και το 1.80 είναι μια εξαιρετική απόδοση αν ρίξει κάποιος μια ματιά στο ρόστερ (Αλάμπα, Σλάγκερ, Σάμπιτζερ, Αρναούτοβιτς). Παίζουν θελκτικό ποδόσφαιρο, ψάχνουν τα γκολ και δύσκολα θα μείνουν άσφαιροι.

Πιθανό να κρατήσουν και το 0 πίσω κόντρα σε μια ομάδα με λίγες λύσεις που θα πάει να το... κλέψει το ματς και δεν θα της κακοπέσει η ισοπαλία. Το να μην σκοράρει η μία από τις δύο ομάδες δίνεται στο 1.62.

ζχζχζχ

 

Τελευταία Νέα