Γερο-Γιοβάισα: Τώρα ναι, ξαναβάλτε με σε lockdown!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Γερο-Γιοβάισα: Τώρα ναι, ξαναβάλτε με σε lockdown!

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα είδε χαλαρός την πρεμιέρα του φετινού Eurο με τη νίκη της Ιταλίας και κάνει.. σεφτέ για τη διοργάνωση με δυο από τα τρία ματς του Σαββάτου!

Καλημέρα σας φίλοι μου!

Βρε τι ωραίο καλοκαίρι! Κι όχι, αν με ρωτάτε, έχω δει θάλασσα μια φορά, πριν κάτι μέρες, μετά από έναν χρόνο!

Κι όμως, βρε τι ωραία! Έχει μπαλίτσα! Και τα μεσημέρια και τα απογεύματα και τα βράδια! Κι αν για χθες ο καιρός τα χάλασε και δεν ήμασταν παρέα με μπυρίτσα ή βότκα να χαζεύουμε έξω το ματς και να το συζητάμε με φίλους – όσους επιτρέπονται στο τραπέζι ε, μην ξεχνιόμαστε – από σήμερα μπορούμε να το κάνουμε!

Και σήμερα θα έχουμε και το στοιχηματικό μας ενδιαφέρον! Έτσι θα σας άφηνα; Έτσι;

Ας κάνουμε την αρχή μας στο τουρνουά!

Στο ματς των Ουαλών απέναντι στους Ελβετούς δεν βλέπω να ηρεμεί το πράγμα με τα γκολ μετά την τριάρα της Ιταλίας απέναντι στους Τούρκους που όσο μπόρεσαν... αντέγραψαν το κατενάτσιο.

Το γεγονός πως οι Βρετανοί έχουν 3/6 με Over 2,5 τέρματα στα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και οι Ελβετοί έχουν ακόμα καλύτερη επίδοση σε αυτό με 4/5 ματς, τότε πως να μην περιμένεις περισσότερα από 2,5 τέρματα; Κι αν δεν τα περιμένεις, τότε είναι λογικό να τα σκέφτεσαι, όπως κι εγώ... Επιπλέον, τα τρία παιχνίδια της Ουαλίας στο γκρουπ του Euro 2016, πήγαν στο Over 2,5...

Και πάμε και στο πιο βραδινό παιχνίδι του αποψινού μενού, με τους Βέλγους να κοντράρονται με τους Ρώσους. Ε, κάπου... ώπα δηλαδή. Κοιτάς τις αποδόσεις, ξέρεις την δυναμική των «κόκκινων διαβόλων», ξέρεις πόσα περιμένει από εκείνους ο κόσμος μετά την πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ και το μεγάλο πάρτι που έστησαν πίσω στην πατρίδα τους και δεν πηγαίνεις στη νίκη; Ε, ντροπή... Νίκη Βέλγων. Σε εξαιρετική απόδοση... Αυτό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα