Η σπουδαία Tερψιθέα FC παίζει μόνο για τη δόξα!

Γιάννης Σερέτης
Η σπουδαία Tερψιθέα FC παίζει μόνο για τη δόξα!

bet365

Ο Γιάννης Σερέτης προσπαθεί να υποδυθεί τον τεχνικό διευθυντή στη... μικτή του Euro με μπάτζετ τα διόλου ευκαταφρόνητα 50 εκατ. Ευρώ στο Fantasy League του Gazzetta.

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είναι μόλις η δεύτερη φορά που μετέχω σε Fantasy. Αλλά είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η σπουδαία Tερψιθέα FC δεν θα απογοητεύσει το κοινό.

Αφήσαμε εκτός Πορτογάλους και Γάλλους, διότι μία εκ των δύο ομάδων θα αποκλειστεί από τον όμιλο της τεράστιας Mannschaft, επιλέξαμε Αγγλους παρότι το ντεμπούτο είναι δύσκολο με τους Κροάτες, βρήκαμε μέσους και εξτρέμ που σκοράρουν και ως επιθετικό δίδυμο εμπιστευτήκαμε Ιμόμπιλε – Βέρνερ και αποφύγαμε τους «αστεράτους» και όσους θα αποκλειστούν σχετικά γρήγορα.

Είμαστε της λογικής ότι «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει» και θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τις διαφοροποιήσεις της ενδεκάδας πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.

Η αλήθεια είναι πως ένα Apple iPhone 12 Pro Max 128GB 5G Smartphone Graphite ή μία τηλεόραση Samsung LED TV 65TU7092 65" 4Κ Ultra HD ή ακόμη κι ένα Nintendo Switch HAD, είναι ελκυστικά δώρα, αλλά η ακαταμάχητη Tερψιθέα FC παίζει μόνο για τη δόξα κυρίες και κύριοι!

Για να δούμε τι θα δούμε και με τις δικές σας ομαδάρες!

Η ενδεκάδα του Σερέτη στο Fantasy

 

Τελευταία Νέα