EuroNovileague με νίκη της Ιταλίας στην πρεμιέρα

EuroNovileague με νίκη της Ιταλίας στην πρεμιέρα

bet365

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet ξεκινάει μαζί με το Euro και μπορείς να κερδίσεις ακόμα και 2.020.000 €.

Σέντρα στο Euro σήμερα και μαζί με τους παίκτες των 24 ομάδων που λαμβάνουν μέρος μπορείς και εσύ να γράψεις ιστορία μέσω της EuroNovileague, του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet όπου βρίσκοντας 20 από τα 51 ακριβή σκορ μπορείς να κερδίσεις έως 2.020.000€!

Αφετηρία με το εναρκτήριο παιχνίδι στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και την αναμέτρηση Τουρκία-Ιταλία για την πρώτη αγωνιστική του Α’ γκρουπ.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Η Ιταλία επιστρέφει σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση μετά το... διάλειμμα που έκανε στο προηγούμενο Μουντιάλ, με το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μανσίνι να έρχεται με φόρα.

Και αυτό γιατί τρέχει ένα αήττητο σερί από το 2018, το οποίο μετρά 22 νίκες και 5 ισοπαλίες, ενώ η τελευταία φορά που δέχθηκε γκολ ήταν τον περασμένο Οκτώβριο. Έκτοτε έχουν μεσολαβήσει 8 ματς με μηδέν παθητικό.

Από την πλευρά της Τουρκίας τώρα, η ομάδα του Σενόλ Γκιουνές ξεκινάει με φιλοδοξίες την διοργάνωση, αν και στην πρεμιέρα δεν έχει την παράδοση με το πλευρό της.

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Σε 8 αναμετρήσεις με την Ιταλία δεν έχει κερδίσει ποτέ, μετρώντας 5 ήττες και 3 ισοπαλίες! Μάλιστα, σε πρεμιέρα Εuro συναντήθηκαν και το 2000, πάλι στις 11 Ιουνίου χάνοντας με 2-1.

Εμείς, θα επιλέξουμε για αποτέλεσμα το 0-1, το οποίο έχει εμφανιστεί δύο φορές στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

problepsi

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Τελευταία Νέα