Διαγωνισμός: Κέρδισε τον βιντεοπροβολέα Epson και δες το EURO με άλλο μάτι!

Διαγωνισμός: Κέρδισε τον βιντεοπροβολέα Epson και δες το EURO με άλλο μάτι!
Μπες στον διαγωνισμό του Gazzetta και της Epson και ζήσε το EURO '20 πιο κοντά από ποτέ με τον βιντεοπροβολέα EH-TW740.

Κάθε φορά ψάχνεις και μια νέα εμπειρία. Αναζητάς κάτι καινούργιο, που θα σου προσφέρει απόλαυση στο μάξιμουμ. Που θα σε κάνει να ξεφύγεις από τα τετριμμένα.

Το ίδιο θέλεις κι όταν απολαμβάνεις το αγαπημένο σου πρόγραμμα στην τηλεόραση. Κι ελέω EURO '20, η καλύτερη ευκαιρία είναι τώρα! Τα προστατευτικά για την πανδημία μέτρα έχουν χαλαρώσει και η παρακολούθηση αγώνων με την παρέα στο σπίτι γίνεται πιο ξένοιαστη.

Γίνεται, όμως και πιο... διαδραστική! Κι αυτό, χάρη στον οικιακό Full HD βιντεοπροβολέα EH-TW740 της Epson, που μπορεί να μεταφέρει την κινηματογραφική εμπειρία σε κάθε σπίτι! Αυτή, άλλωστε είναι κι η απάντηση στην ερώτηση που μπορεί να έχεις κάνει κατά καιρούς στον εαυτό σου: «Γιατί να πάρω έναν βιντεοπροβολέα;». Μα, για να νιώσεις ότι έφερες τον κινηματογράφο σπίτι σου, έχοντας όλες τις ανέσεις που χρειάζεσαι, χωρίς να... κουνηθείς λεπτό από τη θέση σου.

Μία φανταστική εναλλακτική πρόταση, για να απολαύσεις με τους φίλους σου ποδόσφαιρο στον μέγιστο βαθμό, λες και είσαι εσύ ο ίδιος μέσα στο γήπεδο, και να το διασκεδάσεις με την ψυχή σου!

Κέρδισε έναν βιντεοπροβολέα EH-TW740 της Epson!

Epson4

Αν λιγουρεύεσαι κι εσύ έναν, το gazzetta.gr και η Epson είναι εδώ για σένα! Πάρε μέρος στον διαγωνισμό που γίνεται μέσω Instagram κι ίσως είσαι ΕΣΥ ο τυχερός που θα βάλει στο σπίτι του τον φανταστικό βιντεοπροβολέα EH-TW740, για να απολαύσει... άπειρη μπάλα με τους φίλους του!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το εξής:

  • Follow στο Instagram το gazzetta.gr και την epson.greece.
  • Μπαίνεις στο σχετικό post του Gazzetta μέχρι τις 21/06.
  • Κάνεις like στην φωτογραφία και αφήνεις σε comment το όνομα του φίλου που θα δεις μαζί του το EURO '20.
  • Όσα παραπάνω σχόλια - mentions, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες να είσαι ο τυχερός!

Και καλή θέαση!

Τι προσφέρει ο βιντεοπροβολέας EH-TW740 της Epson

Το παν, όπως είπαμε, είναι η άνεση και η απόλαυση στο μάξιμουμ. Αυτά, δηλαδή που σου προσφέρει ο βιντεοπροβολέας EH-TW740 της Epson. Δεν είναι, όμως, μόνο αυτά.

epson1
  • Απλή ρύθμιση

Ας πούμε, κάθε φορά που παίρνεις ένα νέο τεχνολογικό προϊόν, για να αναβαθμίσεις τον αγαπημένο σου χώρο, σκέφτεσαι την εγκατάσταση και τη ρύθμιση. Με τον συγκεκριμένο οικιακό βιντεοπροβολέα, δεν θα παιδευτείς καν! Ρυθμίζεται εύκολα και διαθέτει λειτουργίες, όπως διόρθωση keystone, για την εύκολη τοποθέτηση της εικόνας. Η πρόσβαση στο περιεχόμενο ψυχαγωγίας είναι εξίσου εύκολη, χάρη στην είσοδο HDMI για τη σύνδεση συσκευών αναπαραγωγής DVD, παιχνιδομηχανών και άλλων. Χάρη στον προαιρετικό προσαρμογέα ELPAP11, προσφέρει συνδεσιμότητα Wi-Fi, η οποία επιτρέπει την κοινή χρήση περιεχομένου από μια έξυπνη συσκευή μέσω της εφαρμογής iProjection.

  • Το μέγεθος μετράει

Κάτι ακόμα που μας απασχολεί, όσον αφορά την θέαση των αγαπημένων μας προγραμμάτων, ταινιών και σειρών, είναι η εικόνα. Με τον EH-TW740 Full HD 1080p, ο οποίος μπορεί να παράγει εικόνα εντυπωσιακού μεγέθους έως 386 ιντσών, απολαμβάνεις στο έπακρο τα... πάντα! Ο λόγος αντίθεσης 16.000:1 παράγει, επίσης, σαφώς προσδιορισμένες σκιάσεις και βαθιά μαύρα.

Epson2

  • Λύση με μεγάλη διάρκεια ζωής

Φυσικά, ακόμα μια ερώτηση που θα κάνεις στον εαυτό σου είναι η εξής: «Πόσο χρόνια θα μου κρατήσει; Θα είναι value for money;». Ο EH-TW740 της Epson συνδυάζει μια εύκολη και οικονομική λύση με μεγάλη διάρκεια ζωής, για να παρακολουθείς όλα τα αγαπημένα σου προγράμματα! Χάρη στην πηγή φωτός λάμπας μεγάλης διάρκειας αυτού του μοντέλου, θα μπορείς να παρακολουθείς μια ταινία κάθε μέρα για τα επόμενα 18 χρόνια! Τρομερό!

  • Φωτεινές εικόνες υψηλής ποιότητας

Ακόμη και σε φωτεινά δωμάτια, αυτός ο ισχυρός αλλά οικονομικός βιντεοπροβολέας Full HD 1080p προσφέρει εξαιρετικά φωτεινή και ζωντανή εικόνα με απίστευτη λεπτομέρεια. Όλα αυτά χάρη στην τεχνολογία 3LCD, η οποία παράγει εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού 3.300 lumen.

Μετά από όλους αυτούς τους λόγους που σου απαριθμήσαμε, ακόμα το σκέφτεσαι; Πάρε αμέσως μέρος στον διαγωνισμό του gazzetta.gr και της Epson και ίσως να είσαι εσύ Ο τυχερός!

#epson #homecinema #EH-TW740

 

Τελευταία Νέα