Παναθηναϊκός: Γ.Σ. του Ερασιτέχνη με ενημέρωση για το γήπεδο

Παναθηναϊκός: Γ.Σ. του Ερασιτέχνη με ενημέρωση για το γήπεδο

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Γ.Σ. του Ερασιτέχνη με ενημέρωση για το γήπεδο

bet365

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κάλεσε τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση όπου ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα θα συζητηθεί και το γηπεδικό, την προσεχή Τρίτη.

Η πρόσκληση των μελών του Ερασιτέχνη είναι για τις 7 του μηνός, στις 18:30 στο γήπεδο της Λεωφόρου και η ατζέντα των θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος ασφαλώς περιλαμβάνει και το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22-06-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού έτους 2020 – 2021

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Απαλλαγή της Διοίκησης

4. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021-2022

5. Τροποποίηση Καταστατικού

6. Ενημέρωση για γηπεδικό

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 29-06-2021, ημέρα Τρίτη, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα