Παναθηναϊκός: Γ.Σ. του Ερασιτέχνη με ενημέρωση για το γήπεδο

Παναθηναϊκός: Γ.Σ. του Ερασιτέχνη με ενημέρωση για το γήπεδο

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Γ.Σ. του Ερασιτέχνη με ενημέρωση για το γήπεδο

bet365

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κάλεσε τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση όπου ανάμεσα στα υπόλοιπα θέματα θα συζητηθεί και το γηπεδικό, την προσεχή Τρίτη.

Η πρόσκληση των μελών του Ερασιτέχνη είναι για τις 7 του μηνός, στις 18:30 στο γήπεδο της Λεωφόρου και η ατζέντα των θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος ασφαλώς περιλαμβάνει και το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22-06-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30, στη θύρα 10 του Γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού έτους 2020 – 2021

2. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

3. Απαλλαγή της Διοίκησης

4. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021-2022

5. Τροποποίηση Καταστατικού

6. Ενημέρωση για γηπεδικό

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το Καταστατικό, στις 29-06-2021, ημέρα Τρίτη, ώρα 18:30, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης. Κατά την ημερομηνία αυτή, η Συνέλευση θα θεωρηθεί ότι βρίσκεται σε απαρτία, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών που θα παραστούν.

Δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακώς ενήμερα μέλη, τα οποία έχουν συμπληρώσει ένα ημερολογιακό έτος από την ημερομηνία εγγραφής τους.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED