Δάκρυα συγκίνησης από 91χρονο οπαδό της Κολόν για τον πρώτο τίτλο της! (vid)

Δάκρυα συγκίνησης από 91χρονο οπαδό της Κολόν για τον πρώτο τίτλο της! (vid)

bet365

Η Κολόν κατέκτησε τον πρώτο τίτλο στην 116χρονη ιστορία της και ο 91χρονος οπαδός που ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνησή του, έγινε viral.

Εκείνη (Κολόν) περίμενε 116 χρόνια - από την ημέρα της ίδρυσής της δηλαδή - για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της. Εκείνος 91 χρόνια - από την ημέρα της γέννησής του - για το ίδιο.

Το σύμπαν συνωμότησε (κατά την εκδοχή του Πάουλο Κοέλιο) και τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) του Σαββάτου (5/6) το «θαύμα» ολοκληρώθηκε! Η ομάδα από το Σάντα Φε επικράτησε με 3-0 της Ράσινγκ Κλουμπ στον τελικό της Λίγκα ντε Προφισιονάλ και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της.

Ο 91χρονος παππούς οπαδός των Σαμπαλέρος δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάρκυα. Τόσα χρόνια υπομονής και απογοητεύσεων άξιζαν τον κόπο. Έζησε το θρίαμβο της ομάδας, την οποία υποστήριζε από μικρό παιδί. Αυτό που περίμενε μια ζωή!

Μαζί και η οικογένειά του, η οποία πανηγύριζε μαζί του με φανέλες της Κολόν. Το video έγινε viral στα social media και αναπαράχθηκε ταχύτατα. Ήταν η στιγμή της βραδιάς στην Αργεντινής, κλέβοντας τη λάμψη και από την ίδια την επιτυχία της Κολόν.

 

Τελευταία Νέα