Super League: Κουβέντα για τις πέντε αλλαγές 

Super League: Κουβέντα για τις πέντε αλλαγές 

bet365

Διοικητικό Συμβούλιο για το θέμα της επέκτασης ή μη του θεσμού των πέντε αλλαγών και των εννέα αναπληρωματικών, τα τηλεοπτικά και το ζήτημα των Β' ομάδων θα γίνει την Τρίτη (8/6, 12.00).

Την Τρίτη (8/6) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέμα μεταξύ άλλων την επέκταση ή μη του θεσμού των πέντε αλλαγών και των εννέα αναπληρωματικών, την εγγραφή του Ιωνικού ως μέλος της μεγάλης κατηγορίας, ενημέρωση για το ζήτημα των Β' ομάδων, αλλά και ζητήματα τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Εγγραφή της ΠΑΕ Ιωνικός ως μέλους του συνεταιρισμού.
2. Παρατηρήσεις επί του Κανονισμού Αδειοδότησης ΕΠΟ και εισήγηση προς την ΕΠΟ για τις ποινές επί μη αδειοδότησης για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.
3. Ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων αγωνιστικής περιόδου 2021-22.
4. Θέματα ασφάλειας γηπέδων.
5. Ενημέρωση για το ζήτημα των Β’ Ομάδων.
6. Ζητήματα τηλεοπτικών δικαιωμάτων.
7. Συνεργασία με Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
8. Θέματα e-Sports.
9. Συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού.
10. Θέμα επέκτασης ή μη του θεσμού των 5 αλλαγών (Εγκύκλιος IFAB No. 23 της 28/5/21) και του θεσμού των 9 αναπληρωματικών στους πάγκους.
11. Διάφορα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα