Όταν ο τεράστιος Ζαρντέλ δήλωνε πως ο Τικίνιο είναι ανώτερός του! (vids)

Όταν ο τεράστιος Ζαρντέλ δήλωνε πως ο Τικίνιο είναι ανώτερός του! (vids)

bet365

Ένα από τα μεγάλα ποδοσφαιρικά... παράσημα του Τικίνιο ήταν τα λόγια του τεράστιου Ζαρντέλ που επίσης φόρεσε τη φανέλα της Πόρτο.

Δεν βρίσκεις κάθε μέρα τον κορυφαίο Ζαρντέλ για να μιλήσει για ποδοσφαιρικά θέματα. Και προφανώς δεν μιλάει για τον οποιονδήποτε παίκτη. Ο άλλοτε εμβληματικός επιθετικός και της Πόρτο είχε μιλήσει όμως για τον Τικίνιο Σοάρες. Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού.

Και το είχε κάνει με άκρως τιμητικό τρόπο για τον νέο παίκτη του Ολυμπιακού. Μιλώντας στο Maisfutebol ο Ζαρντέλ, που ταλαιπωρήθηκε και από θέματα κατάθλιψης στην καριέρα του, επισήμανε για τον Τικίνιο πως τον θεωρεί καλύτερό του. Ο Ζαρντέλ που στην καριέρα του στην Πόρτο είχε 41 γκολ και 2 ασίστ σε 50 αγώνες. Ο Βραζιλιάνος Τικίνιο από την άλλη είχε 65 γκολ και 19 ασίστ σε 140 αγώνες.

«Τον έχω δει τον Τικίνιο. Είναι από τη Σόουσα στην Παραϊμπα, που είναι η πόλη του πεθερού μου. Δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στην Πόρτο. Είναι δυνατός, καλός στη ντρίμπλα και στη μεταβίβαση της μπάλας και έχει γενικά καλή τεχνική. Πάνω απ' όλα έχει θέληση και να πετύχει», υπογράμμισε αρχικά ο Ζαρντέλ.

Ερωτηθείς για το πως τον βλέπει σε σχέση με εκείνον ο Ζαρντέλ υπογράμμισε: «Είναι καλύτερος από μένα έξω από το... κουτί (περιοχή εννοεί), είναι κυρίαρχος και κρατάει τη μπάλα. Δεν ήμουν καλός εκεί εγώ. Το παραδέχομαι.

Μες στην περιοχή είναι αποτελεσματικός όταν η μπάλα πηγαίνει πάνω του. Εάν έπαιζε στην εποχή μου μαζί με τον Ντρούλοβιτς στο ένα άκρο και τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο άλλο άκρο θα ήταν καλύτερος από εμένα. Είναι ένας παίκτης με προσωπικότητα στην Πόρτο που ήρθε για να γράψει ιστορία».

Όσο για την εκτελεστική δεινότητα του Τικίνιο; «Ναι το δίχως άλλο ο Σοάρες 'κατακτά το γήπεδο'. Είναι παίκτης που δεν έχει θέματα προσαρμογής. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον πήγε στην Πόρτο ο καλός μου φίλος, Ντέκο».


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα