Να... ξεσπάσει στο ΣΕΦ ο Καλάθης

Gazzetta team
Να... ξεσπάσει στο ΣΕΦ ο Καλάθης

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το Final Four της Ευρωλίγκας χωρίς νίκη, αλλά ο Νικ Καλάθης ευελπιστεί να πάρει τουλάχιστον μία στο ΣΕΦ, που θα έχει εξίσου μεγάλη αξία.

«Θα είμαστε έτοιμοι για τον πρώτο τελικό. Το Final Four τελείωσε για εμάς. Σίγουρα θέλαμε να το κατακτήσουμε, αλλά δε μπορείς να νικάς κάθε χρόνο, ίσως κάποιες κατοχές έπαιξαν ρόλο» είπε ο ομογενής γκαρντ και συνέχισε εν όψει πρεμιέρας της τελικής σειράς με τον Ολυμπιακό, που αρχίζει στις 17/5 απ' το ΣΕΦ: «Κάθε πρώτη αναμέτρηση είναι σημαντική. Αλλά εξίσου σημαντική θα είναι κι η δεύτερη. Σίγουρα θέλουμε να νικήσουμε στο ΣΕΦ, γιατί θέλουμε το πρωτάθλημα. Πέρυσι νικήσαμε εκεί κι ελπίζω να το κάνουμε και τώρα».

Όσο για τον κόσμο, που στήριξε απ' την αρχή μέχρι τέλους την προσπάθεια της ομάδος, σχολίασε: «Ο κόσμος μας είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκομαι εγώ στην ομάδα. Είναι κάτι το εκπληκτικό, όταν είσαι παίκτης της ομάδας το λατρεύεις. Θέλεις να σε αγαπάει ο κόσμος και να σε στηρίζει. Κι αυτό συμβαίνει αυτά τα τρία χρόνια. Σημαίνει πολλά για εμάς και τους ευχαριστούμε, ιδίως σε δύσκολες περιόδους όπως η τωρινή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα