Επικίνδυνη η Μπιλμπάο για Καούν

Επικίνδυνη η Μπιλμπάο για Καούν
Ο Σάσα Καούν που μιλάει για την πορεία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ευρωλίγκα παραδέχεται πως δεν περιμένει ότι η Μπιλμπάο θα είναι εύκολη αντίπαλος στα playoffs.

Ο Ρώσος σέντερ μίλησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για την φετινή χρονιά: «H σεζόν πηγαίνει πολύ καλά για εμάς, έχουμε πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες και παίζουμε όμορφο ομαδικό μπάσκετ. Είχαμε πολύ καλό ξεκίνημα για φτάσαμε στα playoffs όπου θα αντιμετωπίσουμε με πλεονέκτημα την Μπιμλπάο.

Είναι δύσκολο να παίρνεις νίκες συνέχεια, στην κανονική διάρκεια τα πήγαμε περίφημα, όπως και στο TOP 16 αν και είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα κόντρα στην Γαλατάσαραϊ», για να ολοκληρώσει πως:

«Θέλουμε να αποδείξουμε ότι η ΤΣΣΚΑ είναι και θα εξακολουθεί να είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ευρώπης που μπορεί να είναι πάντα ανταγωνιστική».

Όσο για την Μπιλμπάο: «Δεν περιμένουμε να είναι εύκολος αντίπαλος. Όποια ομάδα μπαίνει στα playoffs σημαίνει ότι το αξίζει και είναι επικίνδυνη. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και η Μπιλμπάο είναι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της χώρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.