PesPro Nations League: Δύο βαριές ήττες από τους Γάλλους η Εθνική

PesPro Nations League: Δύο βαριές ήττες από τους Γάλλους η Εθνική

Gazzetta team
PesPro Nations League: Δύο βαριές ήττες από τους Γάλλους η Εθνική

bet365

Η Εθνική μας ομάδα δεν μπόρεσε να προβάλλει σθεναρή αντίσταση στην Γαλλία, γνωρίζοντας δύο βαριές ήττες εντός και εκτός έδρας στην 7η αγωνιστική του PesPro Nations League.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Μετά τις δύο ήττες από την Γερμανία η Ελλάδα είχε δύο ήττες και από τους Γάλλους στο PesPro Nations League και για την 7η αγωνιστική. Στο πρώτο ματς, το Γαλλία - Ελλάδα, η Εθνική μας υπέστη βαριά ήττα με σκορ 4-1. Ήδη στο 8' το ματς ήταν 2-0. Η Ελλάδα μείωσε στο 52' σε 2-1, όμως δέχθηκε άλλα δύο τέρματα. Ένα στο 63' και ένα στις καθυστερήσεις.

Στο 2ο ματς, το Ελλάδα - Γαλλία, οι Τρικολόρ σκόραραν για πρώτη φορά λίγο πριν το 30'. Στην συνέχεια έως το 72' το σκορ έγινε 5-0! Έτσι η Ελλάδα δεν πήρε βαθμό ή βαθμούς.

Το γκολ στο πρώτο ματς έβαλε για την Ελλάδα ο StavAttack από ασίστ του crazyFlash7GRE. Επόμενη (8η) αγωνιστική για το PesPro Nations League θα είναι για την Ελλάδα με την πρωτοπόρο Πορτογαλία (που η Εθνική μας απέκλεισε στο PesPro Nations Cup). Επίσης έχει και τα ημιτελικά με τους Γάλλους για το PesPro Nations Cup. Τα δύο αυτά ματς των Ελλήνων με τους Γάλλους τα είδατε με live εικόνα μέσω του Gazzetta και της Battlenet.

Watch France vs Greece 4 - 1 10vs10 from Greece_National_PES_Team on www.twitch.tv
Watch Greece vs France 0 - 5 10vs10 from Greece_National_PES_Team on www.twitch.tv
 

Τελευταία Νέα