Ολυμπιακός: Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας PFC βγάζει μέσω του Gazzetta τις αγαπημένες του πεντάδες παικτών και προπονητών! (pics)

Ολυμπιακός: Ο αρχηγός της πρωταθλήτριας PFC βγάζει μέσω του Gazzetta τις αγαπημένες του πεντάδες παικτών και προπονητών! (pics)

bet365

Το Gazzetta.gr μίλησε με τον gamer και αρχηγό της PFC, νικήτριας και αήττητης ομάδας του 10 VS 10 PES 2020 Online Tour, ο οποίος ανέδειξε και τις κορυφαίες πεντάδες του σε παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού!
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Πρόκειται για τον Παναγιώτη Τσουτσάνη (aka Rakoulis ως gamer). Είναι 24 ετών και έχει τελειώσει τεχνικός Η/Υ.

Ασχολείται με το Pro Evolution Soccer εδώ και πολλά χρόνια και θέλει να ασχοληθεί και επαγγελματικά μαζί με την ομάδα που έχει δημιουργήσει. Ο λόγος για την PFC, νικήτρια και αήττητη ομάδα του 10 VS 10 PES 2020 Online Tour. Ο Παναγιώτης μίλησε στο Gazzetta για τα games και το Pro αλλά και για τον Ολυμπιακό, που υποστηρίζει βγάζοντας και τις κορυφαίες πεντάδες του σε παίκτες και προπονητές! Αναλυτικότερα διαβάστε το τι λέει στο Gazzetta.gr:

Ποιο ήταν το... μυστικό της PFC και πήρε το τουρνουά αήττητη;

Η PFC αποτελείται συνολικά από 29 παίκτες. Εγώ ως αρχηγός ήθελα να δώσω ελεύθερη βούληση για αυτό το τουρνουά και ο καθένας να επιλέξει αν θα ήθελε να συμμετέχει με την ομάδα ή όχι. Υπήρχε και η επιλογή να κατεβάσουμε 2 διαφορετικές ομάδες: είτε με την δική μας είτε να επιλέξουν οι παίκτες μας να πάνε σε μια άλλη ομαδα, για το συγκεκριμένο τουρνουά. Καταλήξαμε μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση, μόνο για αυτό το τουρνουά να είμαστε 13 παίκτες οι οποίοι ήταν και διαφορετικές θέσεις: π.χ. είχα 2 δεκάρια και 4 εξτρέμ και έπρεπε κάπως να ανακατέψω την τράπουλα και να ξεκινήσω τα πειράματα, στα φιλικά προετοιμασίας που κάναμε πριν το τουρνουά. Κατέληξα στη τελική 10άδα, 1 ημέρα πριν το τουρνουά και στο τι θέση θα κληθεί να παίξει ο καθένας. Κατά την γνώμη μου, τα όπλα μας ήταν το πάθος και η τακτική μας!

Πόσο υψηλό ήταν το επίπεδο του τουρνουά; Τι συντελεστή δυσκολίας θα έλεγες ότι είχε;

Το τουρνουά απαρτίζοταν από 10 ομάδες. Κάποιες ξεχώριζαν πολύ και κάποιες όχι. Εμείς πιστεύω πως βρισκόμασταν κάπου στην μέση. Όταν είδα τον όμιλό μας βρεθήκαμε ξαφνικά με 4 ντέρμπι. Με τα πολύ δυνατά μας όπλα αλλά και την εμπειρία των συμπαικτών μου, καταφέραμε να κάνουμε το 4/4 στον όμιλο (που χαρακτηρίστηκε σωστά από τον Σταύρο - που παρουσίαζε το τουρνουά - ως όμιλος θανάτου) και εκεί μας είχε φύγει ένα τεράστιο βάρος. Ξέραμε ότι αν κερδίζαμε τον ημιτελικό, μετά θα πηγαίναμε στον τελικό με τους Κομπάρσους, μια ομάδα η οποία αποτελείται από παίκτες οι οποίοι έχουν διαπρέψει σε ομαδικό αλλά και σε ατομικό επίπεδο. Λίγο η τακτική, λίγο η εμπειρία και η μεγάλη μας θέληση για την νίκη, μας έφερε αυτή την τεράστια επιτυχία!

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τα games και το PesPro;

Από μικρός είχα τρέλα με τα βιντεοπαιχνίδια. Ότι κονσόλα κυκλοφορεί την αγοράζω σχεδόν αμέσως. Παίζω διάφορα είδους παιχνίδια στον ελεύθερό μου χρόνο, αλλά αυτό που με έχει κερδίσει και παίζω φανατικά είναι φυσικά το Pro Evolution Soccer! Θυμάμαι ότι από τα 8 μου χρόνια μόλις, ξεκίνησα με το Pro Evolution Soccer 3 και από τότε κόλλησα για τα καλά! Κάθε χρόνο το αγοράζω και άρχισα να το παίρνω πιο σοβαρά από το Pro Evolution Soccer 2010. Συμμετείχα σε κάποια τουρνουά τότε, αλλά δεν έπαιρνα ποτέ καλές θέσεις (γέλια).

Απλά ήθελα να αποκτήσω εμπειρίες, γνωρίζοντας μεγάλους παίκτες και να μαθαίνω από αυτούς. Ποτέ μου δεν είχα αναγνωρισιμότητα και ούτε το επιδίωξα μέχρι και σήμερα, αλλά εννοείται κάποια στιγμή ότι θα ήθελα να μοιάσω και να φτάσω στο επίπεδο των τοπ παικτών, αν το αξίζω φυσικά. Το PesPro, ξεκίνησε για εμένα πριν από 7 μήνες που αποφάσισα να δημιουργήσω την δική μου ομάδα και να συμμετέχουμε σε διάφορες online διοργανώσεις, τόσο στην Ελλάδα αλλά και στου εξωτερικού, σαν PFC. Το αποφάσισα, γιατί πρώτα απ' όλα αγαπάω το ποδόσφαιρο σαν άθλημα και επίσης μου αρέσει να είμαι σε περιβάλλον με πολλούς ανθρώπους για να επικοινωνούμε και να συνεργαζόμαστε. Γενικά μου αρέσει η ομαδικότητα! Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά, που με έχουν στηρίξει σε αυτή μου την προσπάθεια και θέλησαν να είναι στην ομάδα μου!

Πόσο δύσκολο είναι το να κρατιέσαι σε καλό επίπεδο και πόσο χρόνο αφιερώνεις σε προπονήσεις ή εξάσκηση;

Το να διατηρείσαι σε καλό επίπεδο αγωνιστικά, είναι πάντα πολύ δύσκολο και αυτό θέλει πολύ προπόνηση καθημερινά. Κάθε μέρα παίζω αγώνες είτε ατομικά, είτε ομαδικά για να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο και να γίνω καλύτερος για το μέλλον. Η ομάδα μου με βοηθάει πολύ σε αυτό το κομμάτι!

Όπως είπα και πριν, συμμετέχουμε σε διοργανώσεις οπότε έχουμε τουλάχιστον 2-3 αγώνες την εβδομάδα συν τα φιλικά, οπότε δεν μένουμε ποτέ χωρίς αγώνες και αυτό σημαίνει και προπόνηση (γέλιο).

Σε επίπεδο gamers που θα έλεγες ότι βρίσκονται οι Έλληνες;

Κατά την άποψή μου, η Ελλάδα στο gaming έχει ξεχωρίσει και κάθε χρονιά βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Πολλοί παίκτες σε διάφορα παιχνίδια, έχουν σηκώσει την σημαία μας ψηλά σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά εγω θα σας μιλήσω για το Pro Evolution Soccer! Θα σας θυμίσω τις πορείες που έκαναν κάποιοι μεγάλοι παίκτες, τις χρονιές 2014 έως το 2018 που μετράμε πρώτη θέση παγκόσμιου και 8η θέση για χρονιές 2014, 2015: για τον Akis333, 3η θέση ευρωπαϊκού για τον cloudsoto το 2014, 4η θέση παγκόσμιου για τον xamenos katoikos και φυσικά και τις πορείες που είχαν όλα αυτά τα χρόνια matt, stavattack, crazyflash7gre, kingofpro1988. Σημαντικό επίσης, να μην ξεχάσουμε και την φοβερή πορεία που έκανε ο djibrilliant_24, ο οποίος είναι και μέλος της ομάδας μας αλλά και της 10αδας που είχαμε για το τουρνουά, ο οποίος πέρσι τέτοιο καιρό πήρε την 8η θέση στο ευρωπαϊκό στο Πόρτο αλλά και τον PhaNtOm_Duck-95 ο οποίος πήρε την 8η θέση στο WESG! Επίσης, ο SakarakoS_ ο οποίος βρίσκεται στη 17η θέση του ευρωπαϊκού server στο MyClub! Είναι τιμή μου, που έχω αυτούς τους παίκτες στην ομάδα μου και με εμπιστεύτηκαν.

Οι φετινοί στόχοι σου ποιοι είναι;

Έχω μάθει να μη βάζω στόχους στη ζωή μου. Πιστεύω ότι είναι να έρθει, θα έρθει από μόνο του και θα είναι και για καλό, παρά να το προετοιμάζεις και στο τέλος να μην γίνεται τίποτα! Αν θα ήθελα κάτι να πετύχω όμως, είναι να συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για την ομάδα μου, ώστε να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Θεωρείς ότι με την πανδημία είχαμε ακόμα πιο μεγάλη στροφή στα games και τα esports και εάν ναι γιατί;

Σίγουρα υπήρχε μεγάλη στροφή, διότι οι gamers έχουν δώσει πολύ βάση στο Μένουμε Σπίτι. Κατά την γνώμη μου αυτό είναι πολύ σωστό διότι έτσι περιορίζουμε ακόμα πιο πολύ τον κίνδυνο εξάπλωσης του ιού. Ο μεγάλος ελεύθερος χρόνος βοηθάει στο ακατάπαυστο gaming το οποίο είναι προτιμότερο από το να βολτάρουμε έξω και να αυξήσουμε τους κινδύνους!

Απ' όσο ξέρουμε είσαι φίλος του Ολυμπιακό. Αό τον Ολυμπιακό έχουν περάσει κορυφαίοι παίκτες. Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου ever; Εάν έφτιαχνες μία πεντάδα ποιους θα είχες μέσα;

Δύσκολη ερώτηση αυτή γιατί είναι πάρα πολλοί οπότε θα αδικήσω αρκετούς. Θα πω όσους μου έρχονται στο μυαλό μου τώρα και είναι οι Ριβάλντο, Ζιοβάνι και Τζόρτζεβιτς. Ως αγαπημένοι μου παίκτες.

Στο μπάσκετ θα πω τον Σπανούλη, τον Πρίντεζη και τον Πέρο Άντιτς. Η 5αδα του ποδοσφαίρου πάντως που θα έφτιαχνα είναι με Καρεμπέ, Ντέταρι, Γεωργάτο, Ιμπαγάσα και Σιδέρη. Η 5αδα για το μπάσκετ που θα έφτιαχνα είναι με Ρίβερς, Τζόνσον, Τάρλατς, Σλούκα και Παπαλουκά.

Εάν έπρεπε να φτιάξεις την τοπ σου πεντάδα προπονητών του Ολυμπιακού ποια θα ήταν αυτή;

Η τοπ μου πεντάδα με προπονητές του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού είναι με Μπούκοβι, Λεμονή, Μπάγεβιτς, Βαλβέρδε και Μίτσελ.

Η τοπ πεντάδα τεχνικών του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι με Ίβκοβιτς, Ιωαννίδη, Σφαιρόπουλο, Μπαρτζώκα και Γιαννάκη.

Κορυφαία στιγμή με τον Ολυμπιακό και πιο δύσκολη ποια ήταν για σένα;

Η πιο δύσκολη στιγμή προφανώς και είναι όταν πέσαμε στην Α2 στο μπάσκετ. Οι καλές στιγμές είναι πολλές αλλά η κορυφαία για μένα είναι η πρόκριση μέσα στο Emirates για το Europa League πριν λίγο καιρό. Τέλος, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που πήραν μέρος και στον Σταύρο που σε συνεργασία με την Battlenet και με εσάς, βγήκε αυτό το τουρνουά με σωστή κάλυψη και οργάνωση.

Την PFC (εδώ και εδώ οι σελίδες τους) απαρτίζουν οι εξής gamers: Rakoulis (αρχηγός), Kanabian89, tesseraki4, Red_Man-Gr, Dbem07, ChrisFouego, samibomb_gr, ProVs15, SakarakoS_, djibrilliant_24, sir_platanight, manos_iss_98 και sozonpat96.

 

Τελευταία Νέα