Τουρνουά FIFA 20: Διοργάνωση για καλό σκοπό και με τα χρήματα να πηγαίνουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη την μόρφωση

Gazzetta team
Τουρνουά FIFA 20: Διοργάνωση για καλό σκοπό και με τα χρήματα να πηγαίνουν σε παιδιά που έχουν ανάγκη την μόρφωση

bet365

Με την συνδρομή των αρμόδιων φορέων διοργανώνεται τουρνουά FIFA 20 με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για καλό σκοπό και την στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη την μόρφωση στην Γαλλία.
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Θα είναι η τρίτη έκδοση του EA Sports για το Le Restezchezvoustrophy (όπως το αναφέρουν οι Γάλλοι ή αλλιώς το τρόπαιο του θεσμού Μένουμε Σπίτι) και ένα τουρνουά FIFA 20 για καλό σκοπό.

Ερασιτέχνες παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν, να κάνουν την δωρεά τους και να παίξουν με επαγγελματίες όπως οι Cocovbastos, Sneaky και Rafsou. Αφότου είχε γίνει σχετική καμπάνια και συγκεντρώθηκαν χρήματα για την στήριξη νοσοκομείων στο Παρίσι και την Γαλλία γενικότερα τώρα συγκεντρώνονται χρήματα για την μόρφωση παιδιών που την έχουν ανάγκη και σε τέτοιους καιρούς στην Γαλλία και για την Ένωση Μόρφωσης SOS, που προσφέρει μάθηση σε 50.000 οικογένειες αλλά και ανάλογα προγράμματα μέσω του ΟΗΕ.

Ο νικητής του τουρνουά FIFA 20 μεταξύ ερασιτεχνών στο PlayStation 4 (που θα γίνει από τις 28 Απριλίου και μετά) θα αντιμετωπίσει μετά επαγγελματίες παίκτες, όπως οι Rafsou, Mence, Diogo, Mino7x, Dylo, Sneaky, Jitazz, Yann.robn, Gilles Bertrand, Rayziaah, Cocovbastos, Leksfifa, Maniika, Fake92 και Chinoir.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

NEWS FEED