PesPro Nations League: Eλλάδα-Αγγλία 2-3, 4-2

Gazzetta team
PesPro Nations League: Eλλάδα-Αγγλία 2-3, 4-2

bet365

Την ευκαιρία να πανηγυρίσει δύο νίκες επί της Αγγλίας στην 3η αγωνιστική του PesPro Nations League έχασε η Ελλάδα. Στο πρώτο ματς αν και προηγήθηκε με 2-1 το έχασε με 3-2. Στο 2ο ήταν καταιγιστική και επικράτησε με 4-2!
eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Στο πρώτο ματς τα πράγματα δεν μας πήγαν καλά όμως στο δεύτερο κάναμε τη ρελάνς! Ότι είχε συμβεί και στην 2η αγωνιστική με την Πολωνία για την Ελλάδα έγινε και στην 3η αγωνιστική σχετικά με τα αποτελέσματα. Δηλαδή περίπου στο ίδιο αγωνιστικό μήκος κύματος καθότι στα δύο ματς με την Αγγλία, το ένα εκτός και το ένα εντός, είχε ως απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.

Στην πρώτη αναμέτρηση οι Άγγλοι επικράτησαν με σκορ 3-2. Η Ελλάδα προηγήθηκε στο 31ο λεπτό με σουτ του Μασούρα, που βρήκε στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα. Οι Άγγλοι έκαναν το 1-1 στο 59' με τον Στέρλινγκ, η Ελλάδα πήγε το ματς στο 2-1 στο 63' και οι Άγγλοι στο 2-2 στο 74'. Το τελικό 3-2 υπέρ των Άγγλων έγινε με τρομερό σουτ του Μπάρκλεϊ στο 90+. Έτσι έληξε το Αγγλία - Ελλάδα.

Το Ελλάδα - Αγγλία από την άλλη είχε την κατάκτηση της νίκης για την Εθνική μας και με... τεσσάρα. Οι Άγγλοι έκαναν το 0-1 στο 3' με τον Στέρλινγκ όμως η Ελλάδα 'απάντησε' με 1-1 με τον Δώνη στο 20'. Στο 33' ο Ράσφορντ έκανε το 2-1 και ο Δώνης έφερε το ματς στα ίσα με 2-2 στο 45+1. Το 3-2 έγινε από τον Μήτρογλου στο 54' και το τελικό 4-2 από τον Κουλούρη στο 78'. Συνεπώς ο τελικός βαθμολογικός απολογισμός της Ελλάδας ήταν οι υπέρ της τρεις βαθμοί.

Παρακολούθησε το PesPro 10v10 Nations League | MD3 | Greece (VS) United Kingdom από τον χρήστη Greece_National_PES_Team στο www.twitch.tv

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα