Gazzetta Cup powered by AXE: «Βαρύ το κλίμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, έρχονται μεταγραφές στον Ολυμπιακό»

Gazzetta Cup powered by AXE: «Βαρύ το κλίμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, έρχονται μεταγραφές στον Ολυμπιακό»

Gazzetta Cup powered by AXE: «Βαρύ το κλίμα μετά την ήττα από την ΑΕΚ, έρχονται μεταγραφές στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο αρχηγός του της ομάδας του Ολυμπιακού που συμμετείχε στο Gazzetta Cup της Axe, μίλησε για τις μεταγραφές που θα γίνουν, το τί έφταιξε και έχασε η ομάδα του το τρόπαιο αλλά και το βαρύ κλίμα που υπήρχε στην ομάδα μετά την ήττα.

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Ο @Gavros1991, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Gazzetta Cup powered by AXE, μίλησε στο gazzetta.gr για το λόγο που φέρνει μεταγραφές, ενώ στάθηκε και στην αιτία που δεν ήρθε τελικά το τρόπαιο στο Λιμάνι.

Διαβάσαμε ότι ψάχνετε παίκτες σε όλες τις θέσεις. Γιατί αυτές οι αλλαγές;

Μετά την ήττα στον τελικό του Gazzetta Cup, το κλίμα ήταν βαρύ και έτσι κάποια άτομα αποφάσισαν να αποχωρήσουν προκειμένου να προχωρήσει η ομάδα. Ο βασικός κορμός της ομάδας όμως παραμένει ο ίδιος και ακόμα πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ στο πρωτάθλημα.

Τι έφτιαξε και η ομάδα δεν κατάφερε να σηκώσει το Gazzetta Cup;

Ο λόγος που δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε το Gazzettta Cup είναι μια στιγμιαία αδράνεια της άμυνας. Σε όλο το άλλο παιχνίδι είχαμε την κατοχή και τις πρωτοβουλίες, ενώ δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα

Σε τι φάση είναι αυτή τη στιγμή ο προγραμματισμός;

Η ομάδα σιγά σιγά ξεκινάει το προγραμματισμό της. Το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν και τα φιλικά όπου εκεί θα βγουν τα πρώτα συμπεράσματα.

Πόσες μεταγραφές θα γίνουν;

Θα γίνουν περίπου 7-8 μεταγραφές προκειμένου να έχουμε πλήρες ρόστερ σ' όλες τις θέσεις και να παραμείνουμε σε υψηλό επίπεδο και ανταγωνιστικοί όπως πρέπει να είναι η ομάδα του Ολυμπιακού.

Ποιο θα είναι το επόμενο τουρνουά που θα συμμετέχετε;

Το επόμενο τουρνουά που θα συμμετάσχουμε είναι αυτό με της HFP - PES Greece που θα συμμετάσχουν εκτός των 4 μεγάλων ελληνικών ομάδων και ο Άρης, ο Ηρακλής, η Καβάλα, ο Βόλος και η Προοδευτική - ίσως και κάποια ομάδα ακόμα που μπορεί να ξεχνάω

 

Τελευταία Νέα